play

MTV: Pakotelistatuilta venäläisiltä takavarikoitu Suomessa noin 189 miljoonan euron edestä omaisuutta

STT-Lehtikuva

Suomen viranomaiset ovat takavarikoineet pakotelistattujen venäläisten omaisuutta noin 189 miljoonan euron edestä, kertoo MTV:n uutiset.

Vielä alkukesästä arvioitiin, että venäläisten omaisuutta on takavarikoitu noin 80 miljoonan euron edestä.

Ulosottolaitoksen mukaan takavarikot koskevat joitakin kymmeniä EU:n pakotelistalla olevia tahoja, MTV kertoo. Mukana on yksityishenkilöitä ja yhteisöjä. Erilaisia väliaikaisia tai pysyviä takavarikkoja on voimassa toistasataa.

MTV:n mukaan takavarikoidun omaisuuden kirjo on laaja. Joukossa on suuri määrä aineettomia varoja, kuten saatavia, osakkeita ja tileillä pidettyjä rahoja. Myös kokonaisia kiinteistöjä, erilaisia teollisuuden raaka-aineita sekä kulku- ja kuljetusvälineitä on takavarikoitu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ulosottolaitos ei salassapitosäännöksiin vedoten kerro MTV:lle yksityiskohtia yksittäisistä takavarikoista tai henkilöistä, joilta omaisuutta on takavarikoitu.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi