play

MTV: Puolustusministeri Kaikkosen mukaan Suomi viimeistelee uutta tukipakettia Ukrainalle

Puolustusministeri Antti Kaikkosen mukaan paketista on tarkoitus tehdä päätöksiä vielä tämän viikon aikana.  LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Puolustusministeri Antti Kaikkosen mukaan paketista on tarkoitus tehdä päätöksiä vielä tämän viikon aikana. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

STT-Lehtikuva

Suomi viimeistelee parhaillaan kymmenettä apupakettia Ukrainalle, puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) kertoi MTV:n Asian ytimessä -ohjelmassa.

Kaikkosen mukaan paketista on tarkoitus tehdä päätöksiä vielä tämän viikon aikana.

Kaikkosen mukaan nyt valmisteltava paketti on mittakaavaltaan selvästi suurempi kuin aiemmat ja se sisältää puolustustarvikemateriaalia. Sen tarkemmin Kaikkonen ei sisältöä avaa, mutta kuvailee sen olevan "Ukrainan tarvitsemaa tavaraa".

–  Suomi lähtee siitä, että tuemme Ukrainaa niin kauan kuin tarvitaan, Kaikkonen sanoi ohjelmassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kaikkonen lisäsi, että Suomi on panostanut omaan puolustukseensa pitkäjänteisesti ja siksi Ukrainan tukeminen on mahdollista. Lisäksi Suomi tekee korvaavia hankintoja jatkuvasti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi