play

Nainen löi iäkästä tätiään avokämmenellä päähän, myöhemmin täti kuoli – nainen tuomittiin pahoinpitelystä, syyte taposta hylättiin

STT-Lehtikuva

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi perjantaina 63-vuotiaan naisen iäkkään tätinsä pahoinpitelystä. Syyttäjä oli vaatinut naiselle ensisijaisesti tuomiota muun muassa taposta.

Nainen asui yhdeksänkymppisen tätinsä kanssa samassa asunnossa ja piti tästä huolta. Syyttäjän mukaan nainen aiheutti tätinsä kuoleman lyömällä tätä avokämmenellä päähän ja jättämällä sen jälkeen tädin yksin huoneeseensa useaksi päiväksi ilman hoitoa niin, että sydänvaivoista kärsinyt täti kuoli. Nainen ilmoitti hätäkeskukseen tätinsä kuolemasta vasta noin viikon kuluttua kuolemasta.

Oikeus katsoi, että hoidon laiminlyönnistä ei ollut näyttöä, sillä tädin kuolinhetkeä ei pystytty selvittämään riittävän tarkasti, jotta olisi selvinnyt, kuinka kauan hän oli ilman hoitoa. Myös syytteet taposta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta hylättiin, sillä oikeus katsoi, että selkeää syy-yhteyttä lyöntien ja tädin kuoleman välillä ei pystytty osoittamaan.

Oikeus katsoi naisen syyllistyneen pahoinpitelyyn lyömällä tätiään useaan kertaan avokämmenellä päähän. Hänet tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi