play

14-vuotias tyttö joutui rajun väkivallan kohteeksi Lahdessa – käräjäkäsittely alkaa

STT

Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa alkaa tänään käsittely jutussa, jossa 14-vuotias tyttö joutui vakavan väkivallan kohteeksi Lahdessa joulukuussa 2021.

Poliisi on kertonut, että tyttöä muun muassa uhattiin teräaseilla, viillettiin käteen ja kättä poltettiin hellalla. Poliisin mukaan tyttö pakotettiin juomaan klooria sekä syömään tupakannatsa ja virtsaista lunta. Lisäksi tyttö heitettiin jaloista ja käsistä kiinni pitämällä jyrkänteeltä alas, poliisi kertoi.

Epäillyt rikokset tapahtuivat yöaikaan Kiveriön kaupunginosassa. Syytteessä ovat tapahtumahetkellä 19-vuotiaat mies ja nainen sekä 18-vuotias mies.

Poliisin näkemyksen mukaan väkivallantekojen taustalla oli "ihmissuhteeseen liittyvä seikka". Poliisin mukaan väkivaltaa tapahtui 19-vuotiaan miehen asunnossa, kerrostalon pihapiirissä sekä lähellä kerrostaloa, jossa 18-vuotias mies asui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisikoira löysi tytön metsästä, minkä jälkeen hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Etelä-Suomen Sanomien mukaan tyttö oli sairaalassa yli kymmenen päivää.

Poliisin mukaan tyttöön kohdistettua väkivaltaa myös kuvattiin. Poliisin tiedossa ei kuitenkaan ole, että materiaalia olisi jaettu sosiaalisen median kanavissa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi