play

Oikeusministeriö vastaa vaaleja koskeviin kysymyksiin Jodel-sovelluksessa

Kysy mitä tahansa -tilaisuudessa Jodelin käyttäjien on mahdollista kysyä kuntavaaleista  oikeusministeriön vaaliasiantuntijoilta. Kuvassa ennakkoäänestystä Espoossa. LEHTIKUVA / SILJA-RIIKKA SEPPALA

Kysy mitä tahansa -tilaisuudessa Jodelin käyttäjien on mahdollista kysyä kuntavaaleista oikeusministeriön vaaliasiantuntijoilta. Kuvassa ennakkoäänestystä Espoossa. LEHTIKUVA / SILJA-RIIKKA SEPPALA

STT-Lehtikuva

Oikeusministeriö vastaa vaaleja koskeviin kysymyksiin Jodel-sovelluksessa, kertoo oikeusministeriö tiedotteessaan. Kysy mitä tahansa -tilaisuudessa Jodelin käyttäjien eli jodlaajien on mahdollista kysyä kuntavaaleihin liittyviä kysymyksiä oikeusministeriön vaaliasiantuntijoilta.

Jodelin kanssa yhteistyössä järjestettävän tapahtuman tavoitteena on tavoittaa nuoria äänestäjiä. Kyseessä ei ole maksullinen yhteistyö.

Kysyä voi esimerkiksi äänestämisestä ja sen turvallisuudesta korona-aikana, kuntavaalien valmisteluun liittyvistä tehtävistä sekä asioista, joihin äänestämisellä voi vaikuttaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi