play

Oululaisnaisen epäillään huijanneen rakkauspetoksilla suuria summia rahaa vanhemmilta miehiltä

STT-Lehtikuva

Oululaisnaisen epäillään huijanneen rakkauspetoksilla yhteensä noin 170  000 euroa, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan nainen etsi seuranhakupalveluista vanhempia miehiä, joilta hän pyrki saamaan rahaa keksityillä syillä. Nainen vastasi miesten seuranhakuilmoituksiin ja myös etsi seuraa omilla ilmoituksillaan. Hän käytti seuranhakupalveluissa itsestään väärää nimeä.

Poliisi epäilee, että osassa rikoksista naista avusti toinen nainen. Naiset huijasivat miehiltä noin 86  000 euroa asianomistajien pankkitileillä olleita rahoja. Lisäksi poliisi epäilee naisten tehneen petoksia tilaamalla tuotteita verkkokaupoista ja ottamalla lainoja miesten henkilötiedoilla noin 85  000 euron edestä. Kaikkiaan naiset saivat rikoksilla haltuunsa noin 170  000 euroa.

Poliisi uskoo, että pääepäillyllä on joissain tapauksissa ollut apunaan myös mies, jonka tilille naiset siirsivät rahoja. Poliisi onnistui tutkinnan aikana pysäyttämään noin 6  000 euroa miehen pankkitilille maksettua rahaa, joka oli petoksella hankittu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi epäilee naisia petoksista, törkeistä petoksista, maksuvälinepetoksista sekä törkeistä maksuvälinepetoksista. Rikokset tapahtuivat vuosina 2019–2020.

Poliisi on lähettänyt rikoskokonaisuuden syyteharkintaan.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi