play

Poliisi tutkii, edelsikö Savonlinnan onnettomuutta kilpa-ajo – kolarissa kuoli nuori pariskunta

STT-Lehtikuva

Poliisi selvittää, edelsikö Savonlinnassa tiistai-iltana kahden nuoren kuolemaan johtanutta onnettomuutta kilpa-ajotilanne. Onnettomuusautossa oli savonlinnalaisten noin 20-vuotiaiden nuorten kaveriporukka, josta kuoli autoa kuljettanut nainen ja etupenkillä istunut mies. Nuori nainen ja mies seurustelivat keskenään, poliisi kertoo STT:lle. Kolme takapenkillä istunutta nuorta loukkaantui.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Väisänen vahvistaa STT:lle, että parhaillaan selvitetään, onko kyseessä ollut kilpa-ajotilanne.

–  Toisen auton kuljettaja on tavoitettu. Kuljettaja on nuori mies, ja hän oli yksin autossa, Väisänen sanoo.

Onnettomuudessa loukkaantuneet nuoret vietiin hoitoon Savonlinnan keskussairaalaan. Jouni Väisänen kertoo torstaina puolen päivän aikaan, ettei nuoria ole vielä kuultu. Tästä syystä Väisänen ei myöskään avaa enempää sitä, mitä toisen auton kuljettaja on kertonut tilanteesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suruhartaus tänä iltana

Onnettomuus sattui tiistai-iltana Savonlinnantiellä Mertalan kaupunginosassa. Poliisin mukaan auto oli suistunut suoralla tieosuudella vasemmalle vastaantulijoiden kaistan yli ja törmännyt puuhun. Onnettomuuspaikan nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Poliisin mukaan autolla ajettiin huomattavaa ylinopeutta ennen onnettomuutta.

Savonlinnan seurakunta järjestää tänään torstaina onnettomuuteen liittyen suruhartauden Talvisalon kappelissa kello 18. Hartautta voi seurata myös suorana Facebook-lähetyksenä.

Epäillystä kilpa-ajotilanteesta uutisoi Ilta-Sanomat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi