play

Porvoon murhista epäillään perheen isää – mies kuoli samana päivänä kolarissa

STT-Lehtikuva

Porvoossa viikko sitten tehdystä naisen ja lapsen henkirikoksesta epäillään perheen isää, tiedotti keskusrikospoliisi (KRP) torstaina.

Poliisi kertoo, että vuonna 1991 syntyneen naisen ja hänen vuonna 2019 syntyneen lapsensa kuolemia tutkitaan kahtena murhana. Rikoksesta epäilty lapsen isä, vuonna 1993 syntynyt mies, kuoli Helsingissä pian epäiltyjen murhien jälkeen.

–  Esitutkinnan perusteella olemme pystyneet sulkemaan pois ulkopuolisen tekijän mahdollisuuden. Tapahtumien kulku, tekotapa ja tekoon johtaneet syyt ovat pääosin poliisin tiedossa. Toki aina tämän kaltaisiin tapahtumiin ja niiden syihin lopullista totuutta ei välttämättä saada, koska epäilty on kuollut, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo tiedotteessa.

KRP kertoo jatkavansa esitutkintaa yhdessä Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitoksen kanssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi löysi äidin ja lapsen kuolleina yksityisasunnosta poliisitehtävän yhteydessä viime viikon torstaina. Isä kuoli kolarissa samana päivänä.

Jos on paha olla, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelin palvelee ja tarjoaa keskusteluapua suomeksi vuorokauden ympäri 09  2525  0111.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi