play

Turussa kaupan henkilökunnan hoteisiin päätynyt koiranpentu pääsi takaisin kotiin – kahta ihmistä epäillään pennun varastamisesta

Kuva: Lehtikuva / Lounais-Suomen poliisi

STT

Turussa kaupan henkilökunnan haltuun päätyneen koiranpennun omistaja on löytynyt, ja pentu on palautettu omistajalleen, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Poliisi epäilee kahta ihmistä koiranpennun varastamisesta.

Turkulaiskaupan henkilökunta kiinnitti maanantaina huomiota päihtyneen miehen hallussa olleeseen koiranpentuun ja suostutteli miehen luovuttamaan pennun henkilökunnalle. Tapauksesta ilmoitettiin poliisille, joka teki koirasta haltuunottopäätöksen. Neliviikkoinen koiranpentu toimitettiin tämän jälkeen Turun kaupungin eläinhoitolaan hyvinvoivana.

Poliisi aloitti tapauksesta tutkinnan rikosnimikkeillä varkaus ja eläinsuojelurikkomus.

–  Tutkinnassa selvisi, että koiranpentu oli anastettu omistajaltaan lauantaina 2. syyskuuta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Kosunen tiedotteessa.

Koiran omistaja oli itse yhteydessä poliisiin ja haki pennun kotiin eilen omistussuhteen varmistuttua.

Poliisi kertoo selvittäneensä tapahtumien kulkua muun muassa kuulemalla osallisia. Kuulemisten ja valvontakameratallenteiden perusteella kahta ihmistä on kuulusteltu epäiltynä rikoksista. Tutkinnanjohtajan mukaan poliisi selvittää vielä muun muassa sitä, miten koiran hyvinvoinnista huolehdittiin sen varastamisen jälkeen.

Asia on tarkoitus saattaa syyteharkintaan vielä syksyn aikana, poliisi kertoo.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi