play

Ravintolarajoituksia kevennetään edelleen – vain Uusimaa jää kiihtymisvaiheeseen

Perustason alueilla ravintoloiden asiakasmääriä ja aukioloaikoja koskevat rajoitukset poistuvat kokonaan.  LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Perustason alueilla ravintoloiden asiakasmääriä ja aukioloaikoja koskevat rajoitukset poistuvat kokonaan. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

STT-Lehtikuva

Ravintoloiden koronarajoituksia kevennetään edelleen. Valtioneuvosto vahvisti sote-ministeriryhmän tekemän esityksen ja muutokset astuvat voimaan torstaina.

Perustason alueilla asiakasmääriä ja aukioloaikoja koskevat rajoitukset poistuvat kokonaan. Kiihtymisvaiheen alueella ravintoloiden aukioloaikaa ja anniskeluaikaa laajennetaan. Päijät-Häme ja Kanta-Häme palaavat perustason rajoituksiin, eli kiihtymisvaiheeseen jää vain Uusimaa.

Uudellamaalla anniskelu on jatkossa sallittu aamuseitsemästä puoleen yöhön ja ravintolat saavat olla auki aamuviidestä kello yhteen yöllä. Asiakaspaikoista saa ruokaravintoloissa olla käytössä 75 prosenttia, baareissa puolet paikoista.

Perustasolla olevilla alueilla noudatetaan yleisiä sääntöjä hygieniasta ja etäisyyden pidosta. Ravintoloiden on pidettävä huolta siivouksesta ja muistutettava asiakkaitaan, ettei koronaoireita poteva henkilö saa tulla ravitsemisliikkeeseen. Sisätiloissa joka asiakkaalle pitää olla istumapaikka, ja ravintoloiden pitää varmistaa, että asiakaspaikkojen välillä on riittävät turvavälit. Terasseilla asiakaspaikkojen määrää ei rajoiteta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi