play

Juhannuksen aikana vesillä on kuollut ainakin yhdeksän ihmistä, Porvoossa nuori mies kuoli mönkijäonnettomuudessa

Liikenne tiellä katkaistiin. Kuvituskuva. Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

Liikenne tiellä katkaistiin. Kuvituskuva. Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

STT-Lehtikuva

Juhannuksen aikana on kuollut vesillä ainakin yhdeksän ihmistä.

Sunnuntaina Länsi-Uudenmaan poliisi ja Merivartiosto kertoivat , että Raaseporissa uimaan lähtenyt mies painui hukuksiin laiturin alle ja kuoli elvytysyrityksestä huolimatta. Poliisi selvittää tapausta kuolemansyyntutkintana.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti sunnuntaina toisesta Lohjalla hukkuneesta ihmisestä. Lohjalla hukkui lisäksi lauantaina Pietilänrannalla uimaan lähtenyt mies.

Juhannuspäivänä hukkui lisäksi yksi ihminen Etelä-Savossa ja yksi Pirkanmaalla. Juhannusaattona hukkui neljä ihmistä, kolme heistä Itä-Suomessa ja yksi Varsinais-Suomessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joensuussa moottorivene alkoi upota kolme ihmistä kyydissään

Joensuun Hasaniemessä koettiin varhain sunnuntaiaamuna uhkaava tilanne, kun kolmehenkinen seurue ajoi moottoriveneellä uittopoijuun. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan vesi rupesi vuotamaan veneen takaosaan törmäyksen jälkeen, minkä seurauksena vene alkoi upota perä edellä.

Moottoriveneen kyytiläisillä ei ollut pelastusliivejä päällään, eivätkä he saaneet otettua niitä törmäyksen jälkeen käyttöönsä, sillä liivit olivat uppoavan veneen perällä laatikossa. Pelastuslaitos muistuttaa, että pelastusliivit pelastavat vain silloin, jos ne on puettu päälle.

Vakavammilta seurauksilta vältyttiin, kun järvipelastajien ja pelastuslaitoksen yksiköt olivat nopeasti paikalla ja saivat pelastettua kyytiläiset uppoavasta moottoriveneestä. Heidät kuljetettiin rannalle, jossa ensihoito tarkasti heidän kuntonsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Nuori mies kuoli mönkijäonnettomuudessa Porvoossa

Seitsemäntoistavuotias nuorukainen on kuollut mönkijäonnettomuudessa Uudellamaalla Porvoossa.

Traktorimönkijää kuljettanut nuori mies suistui mutkassa ja törmäsi puuhun, tiedottaa poliisi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hätäkeskus sai ilmoituksen tapahtuneesta kello kahden jälkeen varhain sunnuntaiaamuna. Paikalle menneet pelastajat totesivat mönkijän kuljettajan kuolleeksi.

Poliisin käsityksen mukaan kuljettajalla oli ollut kypärä, mutta sen remmit olivat olleet auki, ja kypärä oli singonnut pois kuljettajan päästä.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä eikä tiedota siitä enempää.

Lohjalla moottorivene kaatui ja neljä ihmistä joutui veden varaan

Lohjalla neljä ihmistä joutui veden varaan sunnuntain vastaisena yönä noin kello yhdeltä, kun heidän moottoriveneensä kaatui Aurlahdessa Lohjanjärvellä, kerrotaan Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta STT:lle.

Rannalta tilannetta seuranneen ilmoittajan mukaan ihmiset olivat veden varassa ja heiluttivat käsiään. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle koko seurue oli jo päässyt rantaan.

Ilmoituksen mukaan vene oli kaatunut 50–100 metrin päässä rannasta, mutta palomestarin mukaan matkaa rantaan saattoi olla hieman vähemmän.

Pelastuslaitoksen mukaan vene todennäköisesti kaatui ihmisen kurotettua veneen laidan yli.

Pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköt tarkastivat veden varaan joutuneiden kunnon. Ketään ei tarvinnut viedä jatkohoitoon. Pieni kumolleen kaatunut moottorivene käännettiin oikein päin.

Riihimäellä vakava henkilövahinko auton ulosajossa

Riihimäellä on tapahtunut vakava henkilövahinko henkilöauton ulosajossa, kertoo Kanta-Hämeen pelastuslaitos.

Hämeen poliisista kerrotaan STT:lle, että henkilövahinko koskee kahta ihmistä. Poliisi ei toistaiseksi kerro tarkempia tietoja asiasta.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen liikennevälinepalosta Arolammintiellä hieman aamukymmenen jälkeen. Tie oli suljettuna liikenteeltä noin kahden ja puolen tunnin ajan. Turmapaikkaa tutkimaan tilattiin liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi