play

Poliisi: Kouluihin ympäri Suomea tullut lukuisia uhkauksia kouluampumisen jälkeen

STT

Poliisin tietoon on Vantaan Viertolan kouluampumisen jälkeen tullut lukuisia uhkauksia, jotka ovat kohdistuneet kouluihin ympäri Suomea.

Rikoskomisario Sami Heikkilä kertoi keskiviikkona iltapäivällä Vantaan kaupungin tiedotustilaisuudessa, että uhkaukset ovat liittyneet muun muassa väkivaltaan ja räjähteisiin.

Uhkaukset ovat tulleet poliisin tietoon sekä hätäkeskuksen että somealustojen kautta. Poliisi on myös saanut uhkauksista nettivinkkejä.

Poliisilla ei ole tiedossa uhkausten tarkkaa lukumäärää.

Poliisi vetoaa, ettei perättömiä ilmoituksia tai uhkauksia tehtäisi.

Oulun poliisi tiedotti keskiviikkona iltapäivällä, että Oulun normaalikoulussa on tapahtunut keskiviikkona perätön uhkaus.

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Oulun normaalikoululle puolenpäivän aikaan. Ilmoituksen mukaan koululta oli löytynyt lappu, johon kirjoitetussa viestissä uhataan ampua koulun tiloissa tänään.

Poliisin mukaan alustavassa selvityksessä on käynyt ilmi, että uhkausviestin takana on mahdollisesti neljä yläkoulun oppilasta.

Poliisi on ollut turvaamassa koulupäivää ja jatkaa asian selvittelyä esitutkinnassa. Oulun poliisi muistuttaa, että perättömät uhkaukset voivat johtaa käräjäsaliin ja tuomioon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi