play

Musti Group lopettaa lemmikkien sairastumisiin liitettyjen ruokatuotteiden myynnin

Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

STT-Lehtikuva

Musti Group lopettaa SMAAK Herkkä kala viljaton koiranruoka- ja SMAAK Viljaton kissanruoka kana -tuotteiden myynnin. Yritys ilmoitti asiasta tänään.

Näissä kahdessa tuotteessa on Musti Groupin mukaan käytetty saman ulkomaisen raaka-ainevalmistajan perunahiutaletta kuin aiemmin myynnistä poistetuissa tuote-erissä. Ruoan epäillään aiheuttaneen lemmikkien sairastumisia.

– Olemme saaneet myös näiden kahden tuotteen aiemmista tuote-eristä nyt reklamaatioita ja haluamme varovaisuusperiaatteeseen nojaten poistaa myynnistä kokonaan nämä kaksi tuotetta, Musti Group kertoo tiedotteessa.

Yhtiö samalla painottaa, että sen muissa tuotteissa ei käytetä sairastumisepäilyihin liitettyä perunahiutaletta.

Kuluttajat voivat palauttaa jo ostamansa SMAAK Herkkä kala viljaton koiranruoka- ja SMAAK Viljaton kissanruoka kana -tuotteet ilman alkuperäistä pakkausta tai kuittia. Musti Group suosittelee keskeyttämään tuotteiden käytön ja palauttamaan ne ostopaikan mukaan Mustin ja Mirrin tai Peten Koiratarvikkeen -myymälään.

Virallisen reklamaation kuluttaja voi tarvittaessa tehdä suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi tai info@petenkoiratarvike.com.

Musti Group toteaa, että tilanne on vakava ja ettei tällaista saisi koskaan tapahtua. Yhtiö ilmoittaa varmistavansa vastedes jokaisen saapuvan perunaerän raaka-aineen glykoalkaloiditason. Glykoalkaloidit ovat kasvisten luontaisia myrkkyjä, joita saadaan pääasiassa perunasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uutista päivitetty kauttaaltaan 9.11.2023 klo 15.58.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi