play

Setan rantajuhlissa Jyväskylässä väkivaltainen hyökkäys – Setan mukaan hyökkääjä puri voimakkaasti paria ihmistä ja sanoi vihaavansa homoja

Hyökkäys Setan rantajuhlissa Jyväskylässä oli järjestön mukaan viharikos. Kuva Helsingin Kaivopuiston Pride-viikon vietosta.
LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Hyökkäys Setan rantajuhlissa Jyväskylässä oli järjestön mukaan viharikos. Kuva Helsingin Kaivopuiston Pride-viikon vietosta. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

STT-Lehtikuva

Jyväskylän Setan rantajuhlissa tapahtui väkivaltainen hyökkäys sunnuntain vastaisena yönä, järjestö kertoo .

Setan mukaan yksi ihminen kävi fyysisesti muutaman osallistujan päälle potkien, hakaten ja paria ihmistä voimakkaasti purren. Hyökkäys tapahtui Tuomiojärven rannalla.

Setan mukaan tapahtuman järjestäjät saivat otettua hyökkääjän kiinni ja estivät tämän väkivaltaisen toiminnan jatkumisen.

Hyökkääjä sanoi vihaavansa homoja, Seta kertoo. Järjestön mukaan kyseessä oli viharikos, joka kohdistui seksuaalivähemmistöihin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi kertoo, että sillä on tutkinnassa epäilty Tuomiojärven rannan pahoinpitely. Poliisin tiedotteen mukaan tutkinnassa on epäily, jossa mies olisi lyönyt ja purrut toisia ihmisiä Setan rantatapahtumassa. Poliisi kertoo saaneensa tiedon rannan sanaharkasta ja siitä, että epäiltyä olisi yritetty poistaa paikalta.

Poliisin mukaan asiasta ei esitutkinnan alkuvaiheessa ole muuta kerrottavaa. Epäiltyjen tekojen motiivin selvittäminen on käynnissä.

Jyväskylän Seta on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten etu- ja virkistysjärjestö.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi