play

Täysperävaunurekasta repsottaneet metallitolpat lävistivät koulutaksin Nurmeksessa – taksin kuljettaja loukkaantui vakavasti

STT-Lehtikuva

Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa sattui tänään koulutaksin ja täysperävaunurekan välinen liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui Kuopiontiellä Sotinpuron alueella puoli seitsemän jälkeen aamulla.

Pelastuslaitoksen mukaan Kuopion suuntaan kulkeneen rekan perävaunun pressuseinä irtosi ajon aikana. Vaunusta ulos roikkuneet korin metallitolpat osuivat tämän jälkeen vastaan ajaneeseen tilataksiin. Tolpat lävistivät taksin kuskinpuoleisen sivuikkunan ja iskeytyivät kuljettajaa päähän. Taksi ajautui osuman seurauksena ojaan.

Taksin kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti, ja hänet vietiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan hoidettavaksi. Taksin kyydissä olleet kaksi matkustajaa selvisivät vammoitta.

Poliisi epäilee rekan kuljettajaa alustavasti liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamisesta. Nimikkeet voivat onnettomuuden tutkinnan edetessä vielä tarkentua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rekan kuljettaja ei huomannut osumaa

Rekka tai sen kuljettaja eivät vahingoittuneet onnettomuudessa. Nurmeksen paloasemalta kerrotaan STT:lle, että rekan kuljettaja ei ollut edes huomannut osuneensa vastaantulevaan taksiin.

–  Hän oli pysähtynyt vasta parin kilometrin päähän Rautavaaran risteykseen huomatessaan, että perävaunun kanssa oli jotain ongelmia, paloesimies Janne Pelo sanoo.

Sotinpurossa sijaitsee Puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalue, jota käyttävät muun muassa Ilmavoimat, Kainuun prikaati, Maasotakoulu sekä Maavoimien esikunta. Itä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan STT:lle, että onnettomuudessa osallisena ollut rekka ei kuitenkaan kuulu Puolustusvoimien kalustoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Kyseessä on ilmeisesti ollut ihan yksityinen ajoneuvoyhdistelmä, rikosylikonstaapeli Kerkko Soininvaara toteaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi