play

Tupakointikiellosta raivostunut mies puukotti kahta vartijaa Iisalmessa – tuomittiin kuuden vuoden vankeuteen

STT-Lehtikuva

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi maanantaina vankeuteen miehen, joka puukotti kahta vartijaa kaupassa Iisalmessa elokuussa.

Ensimmäinen vartija kielsi miestä tupakoimasta sisällä, jolloin mies iski häntä useita kertoja puukolla. Kun toinen vartija tuli hätiin, mies puukotti myös häntä.

Oikeus katsoi, että mies syyllistyi kahteen tapon yritykseen. Asiassa ei tullut ilmi näyttöä siitä, että miehen tarkoituksena olisi ollut tappaa vartijat. Oikeuden mukaan miehen täytyi kuitenkin ymmärtää, että vartijoiden kuolema oli hänen menettelynsä varsin todennäköinen seuraus.

Mies tuomittiin myös törkeästä pahoinpitelystä erillisessä tapauksessa, jossa hän iski tuntemaansa miestä puukolla reiteen Iisalmen rautatieasemalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Miro Olavi Montonen, 22, sai kuuden vuoden vankeustuomion. Rangaistus sisältää viisi kuukautta jäännösrangaistusta aiemmasta tuomiosta, sillä mies oli tekojen aikaan ehdonalaisessa vapaudessa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi