play

Kauppatori on vahvasti vartioitu Zelenskyin vierailun vuoksi – poliisi neuvoo välttämään autoilua Helsingin keskustassa

Liikenteen poikkeusjärjestelyt Helsingissä painottuvat Kauppatorin lähistölle.

Liikenteen poikkeusjärjestelyt Helsingissä painottuvat Kauppatorin lähistölle. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

STT

Poliisi kehottaa ihmisiä välttämään autoilua Helsingin keskustassa tänään Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin vierailun ja Pohjoismaat-Ukraina-huippukokouksen aikana.

STT:n Presidentinlinnassa olevien toimittajien mukaan Kauppatoria on suljettu yleisöltä ja alueella on paljon turvallisuusviranomaisia. Yleisöä on kerääntynyt muun muassa Katajanokalle Stora Enson entisen pääkonttorin edustalle.

Helsingin poliisin mukaan liikenteen poikkeusjärjestelyt painottuvat Kauppatorin lähistölle ja poikkeuksia voi olla iltaan asti. Myös useat autosaattueet voivat aiheuttaa tilapäisiä katkoksia kaupungin keskustassa. Poliisi neuvoo varaamaan myös matkantekoon aikaa.

Myös yksityisen vesiliikenteen kulku Eteläsatamaan on poliisin mukaan estetty, mutta risteilylaivat pääsevät matkustajaterminaaleihin.

– Toivomme kaupunkilaisilta ymmärtäväisyyttä ja kärsivällisyyttä poikkeusjärjestelyjen suhteen, ylikomisario Dennis Pasterstein sanoi poliisin tiedotteessa.

Zelenskyin neljäs ulkomaan-matka sodan alkamisen jälkeen

Presidentti Sauli Niinistö tapaa keskiviikkona Helsingissä Presidentinlinnassa Ukrainan presidentin Zelenskyin sekä isännöi iltapäivällä Pohjoismaat-Ukraina-huippukokousta, johon osallistuvat Pohjoismaiden valtioiden pääministerit Helsingissä.

Kyseessä on neljäs kerta, kun presidentti Zelenskyi poistuu Ukrainasta sen jälkeen, kun Venäjä käynnisti hyökkäyksen maahan.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi