play

Järvenpäässä ammuttiin lauantaina kahta ihmistä ravintolassa – Poliisilla vahva epäily ampujasta

Kuva: Lehtikuva

STT

Poliisilla on vahva epäily Järvenpäässä lauantai-iltana kahta ihmistä ampuneen ihmisen henkilöllisyydestä, Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan STT:lle.

Tilannekeskuksesta ei kommentoitu, onko ampuja otettu kiinni tai kuinka vakavia vammoja uhrit saivat. Mahdollisten silminnäkijöiden määrästä tilannekeskuksesta ei osattu antaa arviota.

–  Kun kyseessä on ravintola, niin oletettavaa on, että paikalla on ollut muitakin kuin osalliset, tilannekeskuksesta sanottiin.

Tutkinnallisista syistä tilannekeskuksesta ei kommentoitu myöskään sitä, ammuttiinko laukaukset ravintolan sisällä vai sen ulkopuolella.

Sunnuntaisen tiedotteen mukaan poliisi on jatkanut tutkintaa muun muassa teknisellä tutkinnalla ja silminnäkijöiden kuulemisella. Poliisin mukaan sillä on alustava käsitys tapahtumien kulusta, mutta esitutkinnan turvaamiseksi se ei voi vielä kertoa tapauksesta tarkemmin.

Päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hans Pirttilä sanoi STT:lle sunnuntai-iltapäivällä, että poliisi ei toistaiseksi kommentoi asiaa tiedotetta enempää.

Lauantaina kahta ihmistä ammuttiin Wärtsilänkadulla sijaitsevassa ravintolassa. STT:n tietojen mukaan kyseessä on Saunakallion aseman läheisyydessä sijaitseva ravintola Roze.

Ravintolasta kerrottiin sunnuntaiaamuna STT:lle, että ravintola on sunnuntaina normaalisti auki. STT kävi sunnuntaina tapahtumapaikalla ja ravintolassa näytti olevan muutamia ihmisiä sisällä.

Poliisi sai lauantaina ilmoituksen ampumisesta iltakahdeksan jälkeen.

–  Tämänhetkisten tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu ja he loukkaantuivat tilanteessa. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon, poliisi kertoi lauantai-iltana tiedotteessaan.

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan ravintolassa oli ammuttu useita laukauksia. Paikalle lähti useita poliisipartioita.

STT:n paikalta sunnuntaina saaman tiedon mukaan ampuminen olisi tapahtunut ravintolan ulkopuolella, mutta asiaa ei ole voitu varmistaa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi