play

Paperiliiton hallitus käsittelee palkanmaksun keskeyttämisasiaa ensi viikon torstaina

Kuva: Lehtikuva

STT

Paperiliiton hallitus käsittelee palkanmaksun keskeyttämisasiaa kokouksessaan ensi viikon torstaina, kertoo ammattiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala STT:lle. Elinkeinoelämän työnantajajärjestöt katsovat, että palkanmaksu yrityksissä voidaan katkaista heti, kun työnteko estyy poliittisen lakon vuoksi.

Aiemmin tällä viikolla Vanhala sanoi STT:lle, että Paperiliitossa käsitellään palkanmaksun keskeyttämisasiaa jo tällä viikolla. Liitossa oli tarkoitus käsitellä tulonmenetysten mahdollista korvaamista liiton jäsenille.

Vanhala arvioi tuolloin, että palkanmaksun keskeytys voisi koskea noin tuhatta liiton jäsentä. Luku kuitenkin täsmentyy vähitellen, kun yritykset ilmoittavat toimistaan.

Työnantajajärjestöjen linjaus palkanmaksun keskeyttämisestä on herättänyt närää palkansaajajärjestöissä. Teollisuusliitto syytti tiistaina Elinkeinoelämän keskusliittoa ja Teknologiateollisuuden työnantajat ry:tä Suomen historian suurimman työsulun julistamisesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Liitto katsoi, että työnantajajärjestöjen ohjeistus palkanmaksun välittömästä keskeyttämisestä on työntekijöitä vastaan suunnattu työtaistelutoimi, jolla työnantajapuoli yrittää painostaa työntekijöitä lopettamaan hallituksen työelämäheikennysten vastustamisen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi