play

Sanna Marinille uusi hallituspaikka

Marinin lisäksi jäseninä ovat muun muassa Viron entinen presidentti Kersti Kaljulaid, Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt sekä Tanskan entinen pääministeri ja entinen Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen.

Marinin lisäksi jäseninä ovat muun muassa Viron entinen presidentti Kersti Kaljulaid, Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt sekä Tanskan entinen pääministeri ja entinen Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

STT

Entinen pääministeri Sanna Marin (sd.) on valittu Ukrainassa järjestettävän Yalta European Strategy -konferenssin hallitukseen.

Vuodesta 2004 järjestetyn vuosittaisen konferenssin tavoitteena on luoda keskustelua Ukrainan, EU:n, Yhdysvaltojen ja muiden maiden välillä. Konferenssiin ovat vuosien varrella osallistunut muun muassa Suomen presidentti Sauli Niinistö ja Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton.

Hallituksen puheenjohtaja on Puolan entinen presidentti Aleksander Kwasniewski. Marinin lisäksi jäseninä ovat muun muassa Viron entinen presidentti Kersti Kaljulaid, Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt sekä Tanskan entinen pääministeri ja entinen Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi