play

Vornanen sai huomautuksen sopimattomasta käyttäytymisestä vuonna 2016

Kuva: Juha Inkinen

STT

Poliisitaustainen kansanedustaja Timo Vornanen (ps.) sai vuonna 2016 kirjallisen huomautuksen poliisille sopimattomasta käyttäytymisestä. Hän työskenteli Itä-Suomen poliisilaitoksella.

Huomautuksen mukaan Vornanen oli kenttäryhmän illanvietossa kosketellut ja halaillut henkilöä, joka ei pitänyt käyttäytymistä hyväksyttävänä. Myöhemmin samana iltana ravintolassa Vornanen oli vienyt kätensä henkilön nivusalueelle.

Tilanteen nähnyt poliisi otti asian puheeksi Vornasen kanssa, minkä jälkeen Vornanen poistui ravintolasta. Lähentelyn kohteeksi joutunut palasi itkuisena muun seurueen luokse ravintolan pöytään.

Vornanen kertoi huomautusta edeltäneessä kuulemisessa, että hän oli illanvietossa suudellut toista seurueen jäsentä ja puristanut tämän pakaraa.

Huomautukseen johtaneet tapahtumat ajoittuvat heinäkuuhun 2015.

– Vornasen on katsottava toimineen (...) valtion virkamiehelle ja poliisimiehelle kuuluvien käyttäytymisvelvoitteiden vastaisesti, huomautuksessa todetaan.

Huomautuksesta ilmenee, että asiaa käsiteltiin poliisilaitoksella siten, että lähentelyn kohteeksi joutunut ilmaisi olevansa tyytyväinen työyhteisön tukeen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi