play

Yrittäjän onnenpotku, lammasfarmin tunnelmaa ja kymmenvuotias elokuvatähti - näköislehti ilmestyy joka päivä läpi pääsiäisen ja tarjoaa kertomuksia suoraan elävästä elämästä

Kuva: Taru Hokkanen

Karjalainen

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa joka päivä koko pääsiäisen ajan. Älä jätä väliin ainakaan näihin tarinoihin tutustumista:

1. Lammastilalla on keväisin kiirettä, sillä on karitsointiaika. Kristiina Kurttu ei kuitenkaan pidä päätyönään lampaita vaan niitä paimentavien koirien kouluttamista. Alalla sanotaan, että yksi hyvä paimenkoira vastaa kymmentä miestä. (16.4.)

Kuva: Tuire Punkki

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

2. Ihmiset naureskelivat, kun Veijo Puustinen jätti palkkatyönsä ja päätti ryhtyä myymään jumppapalloja ja -kuminauhoja. Veijonen oli kuitenkin aivan tosissaan. Kuntoutus- ja fysioterapiatarvikkeita maahantuova yritys lähti kasvuun. Mutta eräänä päivänä Veijosen puhelin soi, ja onni potkaisi vieläkin kovempaa. (17.4.)

Kuva: Matti Vassinen

3. Urho Kuokkanen, 10, näytteli ensimmäisen kerran kahdeksanvuotiaana. Nyt on valmistumassa hänen ensimmäinen täyspitkä elokuvansa, Juice Leskisen lastenkirjoihin perustuva Räkä ja Roiskis. Kuokkasen roolihahmo oli hänen mielestään erilainen kun hän itse. Hahmon piti kuulemma olla valkoisessa puvussaan jatkuvasti siisti.

- Minä en kyllä ole koko ajan siisti. (18.4.)

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuva: Pekka Rautiainen

4. Sveitsissä asuvalla Kirsi Hyytiäisellä kävi vuonna 2008 arpaonni. Hän voitti suklaaviikolla painonsa verran suklaata. Se tiesti Hyytiäiselle intensiivikurssia sveitsiläisen suklaan maailmaan. Hän lopetti media-alan työt ja lähti Ranskaan kouluttautumaan suklaa-alalle. Hänen herkkunsa kelpasivat laatutietoisille sveitsiläisille, mutta mitä mieltä niistä ovat suomalaiset?

Kuva: Pekka Rautiainen

5. Mika Wistin isosetä Eugen Wist kävi välirauhan aikana luovutetulla alueella omatoimisella kaukopartiomatkalla. Eugen Wistin seikkailusta tehtiin romaani ja elokuva Hopeaa rajan takaa. Jatkosodassa Wist oli virallinen kaukopartiomies, kunnes kaatui kesällä 1944. Sukulaispoika Mika Wist ja kirjailija Maritta Lintunen selvittivät Eugen Wistin kohtaloa kumpikin tahoillaan, kunnes kadonneen ruumiin etsintä toi parin yhteen - ja rakkaus roihahti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi