play

Joensuun konservatorion saleja voi jatkossa vuokrata aiempaa halvemmalla

Joensuun konservatorion salien vuokra halpenee joensuulaisille toimijoille. Arkistokuvassa Taiga-kvartetti testaamassa salin akustiikkaa.

Joensuun konservatorion salien vuokra halpenee joensuulaisille toimijoille. Arkistokuvassa Taiga-kvartetti testaamassa salin akustiikkaa. Kuva: Marko Puumalainen

Miia Hartikainen

Vaikka Joensuun kaupunki pyrkii säästämään lukuisista kohteista, säästötalkoiden keskellä ilmenee jotain hyvääkin. Joensuulaiset toimijat saavat jatkossa vuokrata konservatorion saleja halvemmalla kuin nykyisin.

Konserttisalien tilavuokriin on aiemmasta poiketen tehty kolme hintakategoriaa. Ensimmäinen niistä on normaali vuokrahinta, joka on 20 prosenttia korkeampi kuin aiempi vuokrahinta.

Toinen kategoria on kohdistettu joensuulaisille yhdistyksille, järjestöille, esiintyjille ja esiintyjäryhmille. Heille hinta on 20 prosenttia halvempi kuin aiemmin.

Kolmas kategoria on kaupungin sisäisten vuokrien hinta, joka on sama kuin toisessa kategoriassa ilman arvonlisäveroa.

Aiempi vuokra on isossa salissa yhdestä kolmeen tunnilta 120–150 euroa ja pienessä salissa 60–75 euroa.

Joensuun konservatorion lukukausimaksuja, soitinvuokria ja muita maksuja korotetaan neljällä prosentilla elokuun alusta alkaen. Kurssihinnat säilyvät kuitenkin matalampina kuin esimerkiksi Joensuun seudun kansalaisopistossa.

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta päätti konservatorion maksuista eilen torstaina.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi