play

Kauan odotettu Grand Theft Auto VI -peli julkaistaan ensi vuoden syksyllä

STT

Supersuositun Grand Theft Auto -pelisarjan pitkään kehitteillä ollut seuraava osa julkaistaan vuoden 2025 syksyllä.

Aiemmasta tarkentunut julkaisuaika selvisi peliyhtiö Rockstar Gamesin emoyhtiön Take-Two Interactiven torstaina tekemästä tulosjulkistuksesta. Rockstar oli jo aiemmin sanonut, että Grand Theft Auto VI julkaistaan ensi vuonna.

Take-Twon mukaan kuluttajat odottavat uutta peliä ennennäkemättömällä tavalla ja yhtiön odotukset sen kaupallisesta menestyksestä kasvavat edelleen.

Take-Twon toimitusjohtajan Strauss Zelnickin mukaan Rockstar ei ole antanut yhtiölle yksityiskohtaisia tietoja tulevaan julkaisuun liittyvistä odotuksistaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rockstarin pelistä julkaisema traileri osoittaa, että peli sijoittuu kuvitteelliseen Vice Cityyn, joka muistuttaa Yhdysvaltain Miamia.

Myös GTA-lyhenteellä tunnetun pelisarjan edellinen osa, GTA V julkaistiin kymmenen vuotta sitten ja peliä on myyty Zelnickin mukaan yli 200 miljoonaa kappaletta.

Hurjan suosion lisäksi GTA-pelisarja on aina saanut osakseen myös kritiikkiä. Sarjan pelejä on syytetty muun muassa väkivallan ylistämisestä ja pelaajien rohkaisemisesta rikolliseen toimintaan. Take-Twon johtajat ovat kiistäneet syytökset.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi