play

"Synkkä pilvi", kuvailee Windows95man tunnelmia viisukaaoksen keskellä

Laulaja Henri Piispanen (vas.) ja Windows95man eli Teemu Keisteri edustavat Suomea Euroviisuissa.

Laulaja Henri Piispanen (vas.) ja Windows95man eli Teemu Keisteri edustavat Suomea Euroviisuissa. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

STT

Euroviisujen kulisseissa on tapahtunut finaalipäivänä useita yllättäviä käänteitä.

Hollannin viisuedustaja Joost Klein suljettiin ulos kilpailusta tuotantotiimin jäsenen tehtyä valituksen tämän käytöksestä. Irlannin viisuedustaja Bambie Thug puolestaan jätti kenraaliharjoituksen väliin epäselvistä syistä. Saman harjoituksen lippuparaatista puuttuivat Irlannin lisäksi myös Sveitsi ja Kreikka.

Suomen edustaja Windows95man eli Teemu Keisteri sekä laulaja Henri Piispanen kuvailivat oman kenraaliharjoitusesityksensä jälkeen tunnelmaa artistien parissa oudoksi.

–  On tässä sellainen synkkä pilvi tämän asian päällä, Keisteri sanoi suomalaismedialle lauantaina iltapäivällä.

Artistit eivät kommentoineet tarkemmin Hollannin tapausta tai muuta käänteitä. Keisteri sanoi haluavansa keskittyä hänen ja Piispasen esitykseen.

–  Toivon, että tässä maailmantilanteessa teen sitä missä olen paras, eli happy ja silly minä. Annan sitä iloa, mitä esitykseni tuo kansalle, ja keskityn siihen. Minusta se on tärkeää tällä hetkellä, Keisteri sanoi.

Viimeiset harjoitukset menivät Keisterin mukaan hyvin, ja hän sanoi olon olevan rauhallinen.

Keisteri ei kommentoinut sitä, olivatko he harkinneet poisjääntiä kenraaliharjoituksen lippuparaatista, josta puuttui kolme maata.

–  On tuo tosi surullista, hän totesi.

Kun artisteilta kysyttiin Bambie Thugin tapauksesta, Suomen delegaatiosta pyydettiin suomalaismediaa siirtymään muihin kysymyksiin.

Keisteriltä ja Piispaselta kysyttiin kuitenkin vielä, onko mikään delegaatio häirinnyt heitä, mitä artistit eivät kommentoineet.

Lippuparaatin poissaolojen jälkeen EBU ilmoitti järjestävänsä kriisikokouksen vielä ennen illan finaalia, kertovat ainakin Norjan ja Ruotsin yleisradioyhtiöt NRK ja SVT.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi