play

Kiefer Sutherland sanoo olevansa onnekas, että on saanut tehdä pitkän uran näyttelijänä, mutta nyt sydäntä lähintä on musiikki - "Näyttelijästä muusikoksi siirtymiseen liittyy stigma"

Kiefer Sutherland on keskittynyt musiikkiuraansa vuodesta 2016 lähtien, jolloin debyyttilevy Down in a Hole julkaistiin. Reckless & Me julkaistiin vuonna 2019 ja kolmas levy Bloor Street tammikuussa 2022.

Kiefer Sutherland on keskittynyt musiikkiuraansa vuodesta 2016 lähtien, jolloin debyyttilevy Down in a Hole julkaistiin. Reckless & Me julkaistiin vuonna 2019 ja kolmas levy Bloor Street tammikuussa 2022. Kuva: Stewart Marsden / AOP

Iikka Taavitsainen

Aloitetaan oleellisella. Lukuisista Hollywood-elokuvista ja suosikkisarjoista tuttu kanadalaisnäyttelijä Kiefer Sutherland ei ole lopettamassa työtään kameran edessä. Muun muassa 24-sarjan tinkimättömänä agentti Jack Bauerina monelle tutuksi tullut Sutherland on jo tehnyt valmiiksi tänä vuonna ensi-iltaan tulevan The Contractor -nimisen elokuvan, ja parhaillaan kuvattavana on The First Lady -tv-sarja.