play

Kirja-alan edistämispalkinto virtuaaliselle LANU!-kirjallisuusfestivaalille – "Festivaali on uudenlainen, oivaltava ja monipuolinen"

STT-Lehtikuva

Kirja-alan edistämispalkinto on myönnetty lasten, nuorten ja nuorten aikuisten virtuaaliselle LANU!-kirjallisuusfestivaalille.

Palkintotiedotteen mukaan LANU! on maksutta järjestettävä festivaali Youtubessa ja Instagramissa ja festivaali tukee kirja-alaa sekä lasten ja nuorten kiinnostusta lukemiseen. Festivaalia järjestää LANU ry, ja se järjestettiin tänä vuonna kolmatta kertaa. Ensimmäinen festivaali järjestettiin koronakeväänä 2020.

–  Festivaali on uudenlainen, oivaltava ja monipuolinen, palkintotiedotteessa sanotaan.

Palkinto jaetaan ensimmäistä kertaa

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kirja-alan edistämispalkinto on arvoltaan 15  000 euroa, ja se jaetaan torstaina Helsingin kirjamessuilla ensimmäistä kertaa.

Palkinnon tarkoituksena on palkita tai avustaa kustannus- ja kirja-alan innovaatioita. Kirja-alan edistämispalkinnon saajan valitsi raati, johon kuului Media-alan tutkimussäätiön johtaja Noora Alanne, Parnasso-lehden vastaava tuottaja Karo Hämäläinen, Kirjakauppaliiton toimitusjohtaja Laura Karlsson, Suomen Kustannusyhdistyksen johtaja Sakari Laiho, Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Tanja Pasi la ja kirjastoalan ammattilainen ja lukuaktivisti Henriika Tulivirta.

Palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi