play

Mafiaveljet-elokuvasta tuttu näyttelijä Paul Sorvino on kuollut

STT-Lehtikuva

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Paul Sorvino on kuollut. Muun muassa Martin Scorsesen ohjaamasta vuoden 1990 gangsterielokuvasta Mafiaveljet (Goodfellas) tunnettu näyttelijä oli kuollessaan 83-vuotias. Tähden kuolemasta kertoi maanantaina hänen perheensä.

–  Elämäni rakkaus ja kaikkein ihanin mies, joka on ikinä elänyt, on poissa, Sorvinon leski Dee Dee Sorvino kirjoitti Facebookissa ja sanoi sydämensä särkyneen.

Sorvino on nähty myös muun muassa Kova laki -televisiosarjassa, jossa hän näytteli poliisia. Vuonna 1995 Sorvino puolestaan nähtiin Henry Kissingerinä Oliver Stonen ohjaamassa Nixon-elokuvassa.

–  Isäni, suuri Paul Sorvino on kuollut, Sorvinon tytär näyttelijä Mira Sorvino puolestaan kirjoitti Twitterissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Sydämeni on pirstaleina – – rakkauden, ilon ja viisauden täyteinen elämä hänen kanssaan on ohitse, hän jatkoi tviitissään.

New Yorkissa vuonna 1939 syntynyt Paul Sorvino esiintyi uransa aikana useissa sivuosissa niin elokuvissa kuin televisiossakin. Vuonna 2014 julkaistussa haastattelussa Sorvino arvioi monien tuntevan hänet esimerkiksi gangsterina tai poliisina.

–  Mutta totuus on, että olen veistäjä, maalari, menestyskirjailija, monia, monia asioita – – runoilija, oopperalaulaja, mutta yksikään näistä ei ole gangsteri, hän sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi