play

Näyttelijä Brad Pittin ja rockmuusikko Nick Caven taidetta esillä Tampereella – kaksikko tutustui näyttelyyn paikan päällä

STT-Lehtikuva

Näyttelijä Brad Pittin ja rockmuusikko Nick Caven taideteoksia on esillä Sara Hildénin taidemuseossa Tampereella. Teokset ovat osa laajempaa, taiteilija Thomas Houseagon taidenäyttelyä. Kaikkien kolmen teokset on luotu yhteistyössä näyttelyä varten.

Pitt ja Cave ovat tutustuneet näyttelyyn paikan päällä.

Pittin esillä oleviin teoksiin kuuluu esimerkiksi ihmisvartaloista tehtyjä muotteja hyödyntävä kipsipaneeli sekä silikonista valmistettuja talonmuotoisia veistoksia. Näyttelijän teokset ovat Sara Hildénin museon tiedotteen mukaan esillä ensimmäistä kertaa julkisesti.

Rockmuusikko Caven taideteoksista on esillä useita lasitettuja keramiikkahahmoja. Ne kuvaavat paholaisen elämää useista eri näkökulmista. Houseagolta on näyttelyssä useita erilaisia veistoksia ja maalauksia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pitt, Cave ja Houseago ovat käyneet tutustumassa näyttelyyn Tampereella. Näyttely avautuu yleisölle sunnuntaina ja on auki tammikuun puoliväliin saakka.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi