play

Joensuun keskustan kesätapahtumaan odotetaan peräti 25 000 kävijää – katso koko ohjelma

Rytmihäiriköt esiintyy Joen yössä myös tänä kesänä.

Rytmihäiriköt esiintyy Joen yössä myös tänä kesänä. Kuva: Santeri Karjalainen

Jani Leinonen

Joen yö järjestetään Joensuun keskustassa jälleen perjantaina elokuun 16. päivä. Joen yössä on tuttuun tapaan tarjolla monipuolista taide- ja kulttuuriohjelmaa. Tapahtuman ohjelma on nyt julkistettu.

– Jos sää on yhtä suotuisa kuin viime vuosina, odotamme jälleen 25 000 kävijän ylittyvän. Samaan aikaan pidettävät Soarfest Kerubissa ja Joensuun Parafest tuovat varmasti myös oman lisänsä koko keskusta-alueen vilinään, Joen yön tuottaja Minna Valonen ennustaa tiedotteessa.

Kerubi tiedotti puolestaan torstaina, että Ilosaareen samaksi illaksi suunniteltu, pääsymaksullinen Soarfest siirtyy sisätiloihin ja muuttuu ikärajalliseksi. Soarfestissä esiintyvät Windows95Man ja Gasellit.

Joen yön tapahtumat aloittaa Joensuun torilavalla kello 15 konservatorion puhallinorkesteri Kopone johtajinaan Taina Viinisalo ja Mika Hirvonen. Viimeisenä esiintyjänä torilavalle nousee Luukas Oja kello 21.15.

Vapaudenpuistossa säkki- ja tinapillit lastenmusiikkiin yhdistävä Nauruvarpaat-yhtye kutsuu lapset ja aikuiset laulamaan ja leikkimään yhdessä. Tanssitaiteilija Heini Haapaniemen Analoginen Androidi -soolotanssiteos maalailee kuvia tulevaisuudesta keskusta-alueella.

Sirkus Supiaisen Villinä sirkukseen yhdistää katuruoan ja sirkustaiteen kokki Jyrki Tsutsusen ja sirkustaiteilija Rauli Katajavuoren loihtimana.

Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä voi seurata Kultainen vasikka -näytelmän avoimia harjoituksia. Joensuun kaupunginorkesterin ilmaiskonsertissa kuullaan puolestaan otteita syyskauden ohjelmistosta.

Joen yö on kaupunkikeskusyhdistys Virran ja Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden rahoittama, pääsymaksuton taidefestivaali. Koko ohjelma on nähtävissä täällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi