Lauantai, 19.8.2017 
Mauno, Maunu

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva!

Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja -videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista. 


 

Näin lähetät kuvan multimediaviestillä:

Kirjoita viestiin KR VINKKI ja kerro, mitä kuvassa tapahtuu.

Lähetä viesti numeroon 173 521.

Viestin hinta on 1,10 euroa. Huomioithan, että jokaisen sanan välissä on välilyönti. Kuvan koko kannattaa säätää puhelimen asetuksissa mahdollisimman suureksi. Tiedot kuvien mahdollisista palkkioista ja käyttöoikeuksista löytyvät alempaa tältä sivulta.

Esimerkkiviesti: KR VINKKI Koulukadulla oli iltapäivällä kolmen auton kolari. 


 

Näin lähetät kuvan tai videon verkkolomakkeella:

Toimitus valitsee julkaistavat kuvat, joiden korvauksista ja oikeuksista kerrotaan lisää alempana. Ilman sähköpostiosoitetta saapuneesta kuvasta ei makseta palkkiota.


 

Julkaisu, palkkio ja oikeudet

Karjalaisen toimitus tarkastaa jokaisen lähetetyn kuvan ja videon ennen niiden mahdollista verkko- tai lehtijulkaisua. Karjalaisen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa julkaistuista kuvista ja videoista ei lähtökohtaisesti makseta palkkiota. Uutisvideoista ja lehdessä käytetyistä uutiskuvista maksamme lähtökohtaisesti 30-150 euron palkkion. Lukijan kuva -palstalla julkaistuista kuvista emme maksa palkkiota. Julkaistuista kuvista maksetaan palkkio vain kerran. Palkkion saamista varten lähettäjän tulee toimittaa sähköpostiosoitteensa. Multimediaviestillä kuvan lähettävä voi kirjoittaa sähköpostiosoitteensa viestin tekstiosan loppuun.

Jos kuvassa on sopimatonta sisältöä tai sen teknisessä laadussa on merkittäviä ongelmia, kuvaa ei julkaista. Lähtökohta kuitenkin on, että kaikki hyviä tapoja noudattavat kuvat voidaan julkaista verkkopalvelussa.

Saat lähettää ainoastaan kuvia ja videoita, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla kuvissa ja videoissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa. Julkisella paikalla kuvissa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Lähettäjä luovuttaa aineiston Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:lle jatkuvalla julkaisuoikeudella. Sanomalehti Karjalainen pidättää oikeudet muutoksiin sekä olla julkaisematta kuvia. Tekijänoikeudet säilyvät kuvan lähettäjällä.

Tietojasi voidaan käyttää Sanomalehti Karjalaisen ja sen tytärmedioiden sekä niiden yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointilähetyksissä. Jos tietojasi ei saa käyttää, ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä mukaan nimi- ja osoitetietosi sekä matkapuhelinnumerosi. Osoitteettomia yhteydenottoja ei käsitellä.

Päivitetty 2.6.2016