Lauantai, 16.11.2019 
Aarne, Aarno

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva!

Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja -videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.


Whatsappilla: 

Lähetä kuvia, videoita tai vinkkejä numeroon 050 3500 245.

Verkkolomakkeella:

Toimitus valitsee julkaistavat kuvat, joiden korvauksista ja oikeuksista kerrotaan lisää alempana. Ilman sähköpostiosoitetta saapuneesta kuvasta ei makseta palkkiota. Tällä lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja käytetään vain kuvien käyttöön liittyvissä yhteydenotoissa. Lue lisää tietosuojastasi


 

Julkaisu, palkkio ja oikeudet

Karjalaisen toimitus tarkastaa jokaisen lomakkeen, Facebookin tai muiden sosiaalisen median kanavien kautta lähetetyn kuvan ja videon ennen niiden mahdollista verkko- tai lehtijulkaisua. Karjalaisen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa julkaistuista kuvista ja videoista ei lähtökohtaisesti makseta palkkiota. Hyvistä yksityisoikeudella julkaistavista uutisvideoista ja lehdessä käytetyistä uutiskuvista maksamme tapauskohtaisesti palkkion. Lukijan kuva -palstalla julkaistuista kuvista emme maksa palkkiota. Julkaistuista kuvista maksetaan palkkio vain kerran. Palkkion saamista varten lähettäjän tulee toimittaa sähköpostiosoitteensa.

Jos kuvassa on sopimatonta sisältöä tai sen teknisessä laadussa on merkittäviä ongelmia, kuvaa ei julkaista. Lähtökohta kuitenkin on, että kaikki hyviä tapoja noudattavat kuvat voidaan julkaista verkkopalvelussa.

Saat lähettää ainoastaan kuvia ja videoita, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla kuvissa ja videoissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa. Julkisella paikalla kuvissa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita, jos kuvaa käytetään uutistarkoituksessa. Lähettäjä luovuttaa aineiston Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:lle vapaalla ja ajallisesti rajoittamattomalla käyttö- ja julkaisuoikeudella yhtiön lehtitoimialan nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa. Sanomalehti Karjalainen pidättää edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden sekä oikeuden olla julkaisematta kuvia. Tekijänoikeudet säilyvät kuvan lähettäjällä.

Tietojasi voidaan käyttää Sanomalehti Karjalaisen ja sen tytärmedioiden sekä niiden yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointilähetyksissä. Jos tietojasi ei saa käyttää, ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä mukaan nimi- ja osoitetietosi sekä matkapuhelinnumerosi. Osoitteettomia yhteydenottoja ei käsitellä.

Päivitetty 5.2.2019

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa