Keskiviikko, 12.5.2021 
Lotta

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva!

Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja -videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.


Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

Verkkolomakkeella:

Toimitus valitsee julkaistavat kuvat, joiden korvauksista ja oikeuksista kerrotaan lisää alempana. Tällä lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja käytetään vain kuvien käyttöön liittyvissä yhteydenotoissa. Lue lisää tietosuojastasi


 

Julkaisu, palkkio ja oikeudet

Karjalaisen toimitus tarkastaa jokaisen lomakkeen, Facebookin tai muiden sosiaalisen median kanavien kautta lähetetyn kuvan ja videon ennen niiden mahdollista verkko- tai lehtijulkaisua. Karjalaisessa ja sen sosiaalisen median kanavissa julkaistuista kuvista ja videoista ei lähtökohtaisesti makseta palkkiota. Uutiskuvista voimme tapauskohtaisesti maksaa erikseen sovittavan palkkion. Mikäli haluat kuvasta palkkion, ota yhteyttä toimitukseen ennen kuvan lähettämistä.

Harkintavalta kuvan julkaisemisesta tai julkaisematta jättämisestä on toimituksella.

Saat lähettää ainoastaan kuvia ja videoita, joihin sinulla on tekijänoikeudet. Lähettämiseen täytyy myös olla kuvissa ja videoissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa. Julkisella paikalla kuvissa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita, jos kuvaa käytetään uutistarkoituksessa.

Lähettäjä luovuttaa aineiston PunaMusta Media Oyj:lle vapaalla ja ajallisesti rajoittamattomalla käyttö- ja julkaisuoikeudella yhtiön lehtitoimialan nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa. Sanomalehti Karjalainen pidättää edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden sekä oikeuden olla julkaisematta kuvia. Tekijänoikeudet säilyvät kuvan lähettäjällä.

Päivitetty 16.1.2020

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi