play

Joensuu sai tukea lasten ja nuorten harrastamiseen vähemmän kuin aiempina vuosina

Joensuun kaupungin saamalla tuella järjestetään muun muassa muun muassa liikunta-, kuvataide- ja digikerhoja. Kuvituskuva.

Joensuun kaupungin saamalla tuella järjestetään muun muassa muun muassa liikunta-, kuvataide- ja digikerhoja. Kuvituskuva. Kuva: Mikko Makkonen

Miia Hartikainen

Lasten ja nuorten maksuton harrastaminen Joensuussa on taattu ensi lukuvuodelle, kun kaupunki sai Itä-Suomen aluehallintovirastolta tukea.

Avi myönsi Joensuun kaupungille 145 000 euroa lasten ja nuorten harrastuksiin. Saatu tuki on 30 000 euroa vähemmän kuin aiempina vuosina.

– Pienentynyttä pottia on hakenut aiempaa useampi kunta. Joensuussa kerhojen määrä pysyy kuitenkin käytännössä aiempien vuosien tasolla, kertoo tiedotteessa hankekoordinaattori Tiia Turunen.

Tuella järjestetään harrastuksia 1.–9.-luokkalaisille Harrastamisen Suomen malli -toiminnan kautta.

– Avustus takaa meille mahdollisuuden tarjota jatkossakin maksuttomia ja monipuolisia harrastuksia koulupäivän yhteydessä. Harrastukset alkavat syksyllä ja niitä järjestetään lasten ja nuorten toiveiden mukaisesti, Turunen kertoo.

Ohjelmaan on tulossa muun muassa liikunta-, kuvataide- ja digikerhoja. Harrastuksia järjestävät kaupunki sekä yksityisen ja kolmannen sektorin edustajat, kuten urheiluseurat ja nuorisojärjestöt.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi