play

Rekka ja kolme henkilöautoa kolaroivat Kontiolahdella – kolarin aiheuttaja pakeni paikalta, poliisi pyytää havaintoja

Kuva: Karjalainenähtynyt vesi jäädytti Joensuun kadut vaarallisen liukkaiksi – Kuva: Joensuun joukkoliikenteen bussi osui pylvääseen keskustassa

Simo Natunen

Kontiolahdella Lieksantiellä Uilon kohdalla sattui maanantaina kello 9 aikaan aamulla liikenneonnettomuus, jossa kolme henkilöautoa ja rekka törmäsivät toisiinsa.

Enosta kohti Joensuuta ajanut kuljettaja teki autojonossa vaarallisia ohituksia ja ajoi lopulta ulos tieltä. Muut jonossa ajaneet kuljettajat joutuivat väistämään ulos ajanutta ajoneuvoa ja menettivät väistöliikkeiden seurauksena ajoneuvojensa hallinnan. Lopulta autot törmäsivät toisiinsa.

Poliisi kuvailee onnettomuuden aiheuttanutta henkilöautoa vaaleansiniseksi tai harmaaksi vanhemmaksi farmarimalliseksi Nissaniksi. Auto poistui paikalta Joensuun suuntaan ennen viranomaisten saapumista.

Poliisi pyytää havaintoja Nissanista ja sen kuljettajasta. Auto vaurioitui törmäyksessä takaosastaan, ja alla oli mahdollisesti kesärenkaat. Kuljettaja oli poliisin mukaan hoikka, 30–40-vuotias mies, jolla oli päällään vihreät työvaatteet. Miehellä oli lyhyt parransänki.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa. Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja kuljettajasta hätäkeskukseen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi