play

Ilosaarirockin uudesta lavasta kerrottiin lisätietoja – Festarin yhteistyö tuo keikat kotiinkin

Uusi YleX- lava korvaa Tähtiteltan, joka on ollut Ilosaarirockin ainoa katettu esiintymislava.

Uusi YleX- lava korvaa Tähtiteltan, joka on ollut Ilosaarirockin ainoa katettu esiintymislava. Kuva: Minna Raitavuo

Miia Hartikainen

Ilosaarirockin uudistuneelle taka-alueelle tulee YleX-lava aiemman Tähtiteltan tilalle.

Uudelta ulkolavalta keikkoja voi seurata laajemmalta alueelta kuin aikaisemmin. Samalla poistuu festivaalin ainoa katettu esiintymislava.

Viimeksi YleX-lava on ollut Ilosaarirockissa 2010-luvun puolella.

Ilosaarirock ja musiikkimedia YleX laajentavat yhteistyötään uuden lavan myötä. YleX taltioi osa Ilosaarirockin keikoista Päälavalta ja YleX-lavalta.

– Ilosaarirock näkyy, kuuluu ja tuntuu tänä vuonna ihmisten kotisohvilla saakka. Jos ei itse pääse paikalle Laulurinteelle, voi keikkoja seurata Areenan kautta livenä tai myöhemmin, kun festarin jälkeinen melankolia iskee, toteaa tiedotteessa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockin keikkoja tulee nähtäville suorina lähetyksinä ja tallenteina Yle Areenaan. Tallennettavat keikat julkaistaan kesällä.

Ilosaarirockin taltioinnit juontavat YleX Aamusta tutut Jenni Poikelus, Jere Pehkonen ja Mika Parikka. He ovat myös tavattavissa festivaalialueella.

Ilosaarirockissa on aiempien vuosien tapaan YleX Meet & Greet, jossa festivaalikävijät voivat tavata artisteja. Ilosaarirock julkaisee tavattavissa olevat artistit kesällä.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 12.–14. heinäkuuta.

Tapahtumassa esiintyvät myös muun muassa PMMP, Chase & Status Live (UK), Electric Callboy (DE), Tom Odell (UK), Heilung (DE/DK/NO), KUUMAA, Palaye Royale (US), Viagra Boys (SE), Cian Ducrot (IE), Don Huonot, ibe, Imminence (SE), Haloo Helsinki!, SANNI, Sexmane sekä kymmenet muut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi