play

Itä-Suomen poliisilla vilkas päättäjäislauantai – Joensuun kirkonmäki tyhjennettiin nuorisosta häiriökäyttäytymisen takia

Kuva: Henri Jokela

Simo Natunen

Itä-Suomen poliisilla oli tehtävämäärältään vilkas yövuoro. Tehtäviä kirjattiin koko poliisilaitoksen alueella 284 kappaletta. Pohjois-Karjalassa tehtäviä oli 62.

Hätäkeskuksen kautta tuli poliisilaitoksen alueella tehtäviä ainakin häiriökäyttäytymisiin, pahoinpitelyihin ja liikenteeseen liittyen.

Lisäksi poliisi suoritti useita valvontatehtäviä nuorisovalvontaan ja liikenteeseen liittyen. Useiden häiriökäyttäytymisten takia Kuopion Väinölänniemi ja Joensuun kirkonmäki tyhjennettiin nuorisosta puolen yön jälkeen.

Vakavia rikoksia ei kirjattu Itä-Suomessa yön aikana.

Joensuun kirkonmäellä oli poliisin arvion mukaan satoja nuoria. Poliisi kuvailee juhlintaa pääasiassa maltilliseksi, mutta muutaman nuoren aggressiiviseen käytökseen jouduttiin puuttumaan.

Noin kymmenen nuorta toimitettiin kotiin tai sairaalaan päihtymystilan vuoksi.

Poliisin tiedotteen mukaan kirkonmäki ja sen läheinen pysäköintialue tyhjennettiin näkyvästi esillä olevien päihteiden vuoksi. Tyhjentämisen jälkeen häiriöt päättyivät ja alue rauhoittui.

Muualla Pohjois-Karjalassa koulujen päättymisen juhlinta sujui rauhallisesti eikä rikosilmoitusten kirjaamiseen ollut tarvetta.

Juttua päivitetty 2.6.2024 klo 13.33: Lisätty poliisin tiedot Joensuusta.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi