play

Lounasravintola Aiho avautui helmikuussa Lehmossa, maaliskuussa iski pandemia - "Olemme pitäneet positiivisen mielen"

Eerik Hemmo (vas.) ja Teemu Auvinen nauttivat ravintola Aihon joululounasta. He työskentelevät viereisessä rakennuksessa Master Kodeilla ja käyvät Aihossa silloin, kun eivät ole etätöissä.-Täällä on hyvät ruoat ja istumaan mahtuu väljästi.

Eerik Hemmo (vas.) ja Teemu Auvinen nauttivat ravintola Aihon joululounasta. He työskentelevät viereisessä rakennuksessa Master Kodeilla ja käyvät Aihossa silloin, kun eivät ole etätöissä.-Täällä on hyvät ruoat ja istumaan mahtuu väljästi. Kuva: Jarno Artika

Heli Pottonen

Helmikuussa Lehmossa avautuneen lounasravintola Aihon yrittäjät joutuivat heti yrityksen alkutaipaleella kovaan paikkaan, kun koronapandemia vyöryi päälle maaliskuussa.