play

Joensuun Jääkarhujen ainoa palkattu työntekijä, talonmies-isännöitsijä Pasi Mikkonen, 51, hurahti talviuintiin 2000-luvun alussa: "Yksinhän minä en täällä kaikkea tee, vaan täällä on vahva talkoohenki"

Jääkarhujen talonmies-isännöitsijä Pasi Mikkonen on seuran ainut palkattu työntekijä. Työssä hän pitää sen monipuolisuudesta: "Olen kaikin puolin tykännyt siitä, että tässä työssä saa käyttää sekä kroppaa että päätä, molempia hyvässä tasapainossa."

Jääkarhujen talonmies-isännöitsijä Pasi Mikkonen on seuran ainut palkattu työntekijä. Työssä hän pitää sen monipuolisuudesta: "Olen kaikin puolin tykännyt siitä, että tässä työssä saa käyttää sekä kroppaa että päätä, molempia hyvässä tasapainossa." Kuva: Kimmo Kirves

Linda Laatikainen

Parhaimmillaan työ voi olla intohimo. Näin kävi Jääkarhujen talonmies-isännöitsijälle Pasi Mikkoselle, 51, kun hänen harrastuksestaan tuli työ. Talviuintia parikymmentä vuotta harrastanut mies kertoo hyvän olon uinnin jälkeen olevan avantouinnissa parasta – ja työssä parasta on puolestaan monipuolisuus ja sosiaalisuus.