play

Joensuulaisen Pullapuodin perinteikäs tunnelma viehättää, maksuvälineenä kelpaa edelleen pelkkä käteinen - "Me kun olemme sellaisia dinosauruksia"

Monelle uudelle asiakkaalle on yllätys, että Pullapuodissa käy vain käteinen, mutta harva siitä pahastuu. Vakioasiakkaille, kuten Jukka Martikaiselle (vas.), Jussi ja Sointu Salolle, Markku Pesoselle ja pöydän päässä istuvalle Henryk Weselskille käytäntö on tuttu. Yrittäjä Maarit Örn ehtii usein juttusille.

Monelle uudelle asiakkaalle on yllätys, että Pullapuodissa käy vain käteinen, mutta harva siitä pahastuu. Vakioasiakkaille, kuten Jukka Martikaiselle (vas.), Jussi ja Sointu Salolle, Markku Pesoselle ja pöydän päässä istuvalle Henryk Weselskille käytäntö on tuttu. Yrittäjä Maarit Örn ehtii usein juttusille. Kuva: Kimmo Kirves

Heli Pottonen

Ensin pöydän ääreen istuu yksi, pian toinen, ja kohta pöytä on täynnä porinaa. Toisilleen tutuiksi tulleet asiakkaat ovat jälleen koolla joensuulaisessa kotileipomo Pullapuodissa. Kaikki kehuvat paikan persoonallista tunnelmaa, kotitekoiselta maistuvaa valikoimaa ja hyvää seuraa.