play

Ensi viikolla järjestettävä Kihaus Folk -festivaali kunnioittaa 150 vuotta täyttävää Rääkkylän kuntaa

Kihaus Folkissa esiintyvä Sari Kaasinen esiintyi myös toukokuussa Kesän avaus -tapahtumassa Joensuun torilla.

Kihaus Folkissa esiintyvä Sari Kaasinen esiintyi myös toukokuussa Kesän avaus -tapahtumassa Joensuun torilla. Kuva: Marko Puumalainen

Totte Forsström

Kansanmusiikkifestivaali Kihaus Folk palaa ensimmäistä kertaa koronavuosien jälkeen perinteiseen festivaalimalliin, tiedottaa Kihaus Folk ry.

Yhdistys kertoo, että konsertit painottuvat 28.–30.6. viikonloppuun ja festarialueena toimii Rääkkylän koulukeskuksen ja Perinnetuvan välinen alue.

Kihaus Folk kunnioittaa esiintyjillään 150 vuotta täyttävää Rääkkylän kuntaa, kun lavalla nähdään monia rääkkyläläisiä ja Rääkkylästä ponnistaneita artisteja.

Kantelisti Marjo Smolander, entinen Eläkeläiset-yhtyeen rumpali Ema Hurskainen, monessa mukana ollut Sari Kaasinen, lastenyhtye Mimmit ja Värttinä kuuluvat Kihaus Folkin esiintyjäkattaukseen. Lisäksi lavalle nousee 70 vuotta täyttänyt muusikko ja näyttelijä Heikki Silvennoinen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi