play

Kuumaa villitsee areenassa, moottorikelkat pärisevät raviradalla ja kamarimusiikki soi Joensuussa – Katso viikonlopun menovinkit

Kuva: Lari Lievonen / Sointu Kilpeläinen / Anssi Kemppinen

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Harrastemessut ovat Sirkkalan liikkumiskeskuksessa torstaina kello 17–19. Messuilla voi tutustua Joensuun harrastustarjontaan esittelyissä, esityksissä ja kokeillen.

Huhtimarkkinat ovat Joensuun torilla perjantaina kello 7–18 ja lauantaina kello 7–16. Huhtifestissä torilavalla esitetään musiikkia lauantaina kello 11–13.

City Road Show -kaupunkikiertue on Joensuussa perjantaina. Kauppahallissa alkaa kello 13 kaikille avoin keskustelutilaisuus kaupunkikeskustan kehittämisestä. Tapahtuma näytetään suorana Karjalaisen verkkosivuilla.

Postimerkkinäyttely Joensuun Kimmelissä lauantaina ja sunnuntaina. Järjestäjänä Joensuun Postimerkkeilijät. Näyttelyn kerrotaan olevan tänä vuonna koko maan suurin.

Musiikki

Lunta Ilosaaressa -festivaalilla esiintyvät muun muassa Kuumaa, Maustetytöt, Hugo x Överi, Bess ja Vesterinen yhtyeineen. Tapahtuma on Joensuun areenassa lauantaina kello 16 alkaen.

Anssi Kela esiintyy Kerubissa perjantaina kello 22.

Ege Zulu keikkailee Bepopissa perjantaina.

Yölinnun konsertti on Carelia-salissa perjantaina kello 19.

Perjantaina kello 16.30 kuullaan konservatoriolla Nymphs and Shepherds- tuokioita Englannin maaseudulta -konsertti, jossa esiintyvät klassisten laulajien Ella Kinnusen ja Juha Eskelisen oppilaat.

Laulaja-lauluntekijä Aili Ikonen esiintyy Utran Uittoklubilla perjantaina.

Joensuun kamariorkesterin kevätkonsertti on Joensuun ortodoksisessa seurakuntasalissa sunnuntaina kello 16. Solisteina: Mariko Matsumoto, Katariina Záborszky, Mária Záborszky ja Marko Kotilainen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teatteri

Joensuun kaupunginteatterin monologi Kaikki hienot jutut esitetään perjantaina kello 17.30 ja lauantaina kello 14 Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa. Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa VII esitetään Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina kello 18 ja lauantaina kello 13.

Rajaspeksin Taru Opuksen kirjasta esitetään lauantaina kello 17 Näyttämö-teatterissa.

Rauha-musiikkinäytelmä esitetään Enossa Louhiteatterissa lauantaina kello 14 ja 17 sekä sunnuntaina kello 15 Kontiolahdella Ohto-auditoriossa.

Kuningas Ubu esitetään sunnuntaina kello 15 Näyttämö-teatterissa.

Pertsa ja Kilu -näytelmää esitetään Heinävedellä sekä lauantaina että sunnuntaina kello 15.

Elokuvat

Elokuvateatterikeskus Tapiossa ensi-iltaan tulee neljä elokuvaa, draamaelokuvat Opettajainhuone ja The Old Oak sekä Amy Winehousesta kertova elämäkertaelokuva Back to Black ja lännenelokuva Luvattu maa.

Kino Sihiksessä on ennakkonäytös Santa Sangre -elokuvasta ennen sen virallista Suomen ensi-iltaa. Alejandro Jodorowskyn jännityselokuva vuodelta 1989 esitetään Joensuun Näyttämö-teatterissa on perjantaina kello 19.

Lasten lauantai on Sirkkalan liikkumiskeskuksessa lauantaina kello 10–13. Tapahtumassa esitetään Disneyn elokuva Ihmeellinen maailma ja elokuvan jälkeen on animaatiotyöpaja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Urheilu

Snowcrossia on Joensuussa tarjolla läpi viikonlopun. Perjantaina on torilla MM-osakilpailun esittelytilaisuus kello 18.30-19.30. MM-osakilpailu ajetaan Linnunlahden raviradalla lauantaina kello 12 ja toinen sunnuntaina kello 9.

Kataja Basket pelaa Korisliigan puolivälierien 4. ottelun Korihaita vastaan Motonet-areenassa kello 17.

Lentopallossa miesten 2-sarjan välieräottelu Karpaasit-Huki Jyväskylä Outokummun urheilutalossa kello 15.

Juttua korjattu 11.4.2024 klo 17.14: Nymphs and Shepherds- tuokioita Englannin maaseudulta -konsertissa laulavat Kinnusen ja Eskelisen oppilaat, eivät he itse.

Muokattu 12.4. klo 11.56 poistettu tieto Lempi-näytelmästä sen esitysten peruunnuttua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi