play

Pohjois-Karjalassa on jäänyt kiinni päihtyneitä autoilijoita

Kuva: Juha Inkinen

Arttu Koistinen

Poliisi epäilee kuljettajien syyllistyneen rattijuopumuksiin Pohjois-Karjalassa, poliisin tiedotteesta ilmenee.

Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajan syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Polvijärvellä Joensuuntiellä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello kolme. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen päihtyneestä kuljettajasta.

Partio huomasi henkilöauton hiekkatien liittymässä. Kuljettaja puhalsi törkeät lukemat.

Poliisi epäilee saman kuljettajan syyllistyneen niin ikään törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Kontiolahden Lieksantiellä perjantaina noin kello 17.

Poliisi epäilee henkilöautoilijaa törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Liperissä Viinijärvellä Kuopiontiellä perjantain ja lauantain välisenä yönä noin kello 2.30.

– Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, poliisi kertoo.

Poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 117 kilometriä tunnissa Joensuussa Kajaanintiellä perjantaina noin kello 21. Nopeusrajoitus tieosuudella on 60 kilometriä tunnissa.

Poliisin mukaan ajo-oikeudeton kuljettaja puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Kuljettaja käytettiin verikokeessa. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen, tiedotteessa kerrotaan.

Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi yksi henkilö.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi