play

Paikallinen murtosarja Tohmajärvellä – Poliisi kehottaa tarkkaavaisuuteen

Kuvituskuva.

Kuvituskuva. Kuva: Karjalainen

Totte Forsström

Toukokuun lopun ja kesäkuun alun aikana Tohmajärvellä Värtsilän alueella sijaitseviin kiinteistöihin ja metsätyökoneeseen on kohdistunut varkauksia, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Kaurilan ja Jänisvaaran alueella.

Rikossarja alkoi toukokuun loppupuolella, kun alueella sijaitsevaan mökkiin murtauduttiin ja sieltä varastettiin riistakamera.

Murtosarja jatkui, kun kesäkuun alun aikana rakenteilla olevan talon työmaalta anastettiin paljon omaisuutta. Varkaiden matkaan lähti muun muassa aggregaatti, pöytähioma- ja hitsauskoneita. Lisäksi matkaan oli lähtenyt moottorisaha ja muuta käyttötavaraa.

Myös toinen alueella sijaitseva mökki oli varkauden kohteena. Mökistä varastettiin kameralaukku kameroineen ja siihen liittyvät tarvikkeet.

Lisäksi yhden kiinteistön saunaan ja ulkovarastoon kohdistui varkaus samalla alueella. Näistä kohteista varastettiin kaasugrilli, kirves sekä tuoli.

Viimeisin alueella tapahtunut varkaus tapahtui torstaina Kaurilan metsäautotiellä sijaitsevaan metsätyökoneeseen. Koneesta anastettiin noin 350 litraa polttoainetta.

Edes lukitus ei ole kaikissa tapauksissa auttanut, sillä joissain tapauksissa varkaat ovat murtautuneet kiinteistöihin vääntäen lukot ja ovet voimalla.

Poliisi kertoo tiedotteessaan alueeseen kohdistuvan paikallinen murtosarja sekä kehottaa alueella liikkuvia ja kiinteistöjä hallinnoivia tarkkaavaisuuteen.

Poliisi tutkii tapauksia varkausrikoksina ja pyytää havaintoja touko- ja kesäkuun ajalta tapahtumiin.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin asioihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma–pe klo 8.00–16.15.  

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi