play

Lumipuisto auki viimeisiä päiviä Joensuussa, kuumailmapalloilua Kolilla ja lastenelokuvia – Katso vinkit viikonlopun rientoihin

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Laulurinteen Lumipuisto on avoinna Joensuussa vielä sunnuntaihin asti. Lauantaina kello 9–11 tarjolla on erityisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen suunnattu Jekku-jänön taitorata. Sunnuntaina kello 15–17 lapset pääsevät vuorostaan opettelemaan Jekku-jänön suksitemppuja.

Talvipuutarha Botania on avoinna Joensuussa Linnunlahdella joka päivä kello 12–22. Esillä on muun muassa jääveistosnäyttely Meren valtakunta, jonka osana on luonnollisen kokoinen, lumesta veistetty sinivalas.

Kolilla järjestetään perjantaista sunnuntaihin kuumailmapalloilijoiden valtakunnallinen tapahtuma KOE Koli. Myös yleisöllä on mahdollisuus päästä kuumailmapallolennolle.

Naistenpäivän toritanssit ovat Joensuun torilla perjantaina kello 12–13 Nostalgia-yhtyeen tahtiin ja kello 18–19 Salsa Nueva -orkesterin säestyksellä. Tanssiopetusta on saatavilla kello 17.30–19.

Comedy Cave Joensuun stand up -ilta on perjantaina kello 20. Parturibaarin alakerrassa sijaitsevalla komediaklubilla esiintyvät koomikot Iikka Kivi, Janne Hyttinen, Ida Akkila, Valtteri Valtonen, Hanna Kurvi ja Jose Martin.

Stand upia on myös Kolin parhaimmat naurut -tapahtumassa lauantaina kello 18 Kolin Seurojentalolla, jossa esiintyvät myös koomikot Kivi, Hyttinen, Kurvi sekä Joona Kotilainen.

Musiikki

The 69 Eyes esiintyy Kerubissa perjantaina kello 22.

Tuure Kilpeläisen keikka on perjantaina Las Palmasissa kello 23.30.

Lasten Hautausmaa juhlistaa 10-vuotista uraansa keikalla Kerubissa lauantaina kello 22. Ennen yhtyettä esiintyy Regina Launivuo.

Decrowned-metalliyhtye esiintyy Marksissa lauantaina kello 22.

Amadeus Lundbergin konsertti on Joensuun konservatoriolla sunnuntaina kello 15.

Teatteri ja sirkus

Lumous-sirkusvarieté on Joensuussa Näyttämö-teatterissa perjantaina kello 19 ja lauantaina kello 15. Sirkusnumeroissa on muun muassa nuorallatanssia, akrobatiaa ja taikuutta.

Kharon & Kerberos – runollinen performanssi esitetään Joensuussa Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokan Keltaisella talolla perjantaina kello 18 ja sunnuntaina 10 kello 18.

Hiihtäjät-näytelmä esitetään Joensuussa Pakkahuoneella sunnuntaina kello 18. Tragikomedia kertoo surusta, pelosta ja hiihtämisestä.

Retrotytöt-näytelmän ensi-ilta on Kansalaisopiston näytelmäryhmän esittämänä sunnuntaina kello 14 Ilomantsissa Kalevalasalissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Elokuvateatterikeskus Tapiossa ensi-iltaan tulee draamaelokuva May December. Teinipojan ja aikuisen naisen suhteesta alkaneen parin elämä järkkyy, kun näyttelijä tekee taustatyötä heistä tehtävään elokuvaan.

Kino Sihis esittää ensimmäisen Taru sormusten herrasta -elokuvan lauantaina kello 19 Näyttämö-teatterissa. Animaatioelokuva on vuodelta 1978.

Lasten elokuvapäivä on Kontiolahdella Ohto-auditoriossa perjantaina kello 13.30–16.30. Tapahtumassa näytetään animaatioelokuva Viiksipartio ja taidevarkaiden takaa-ajo, joka on K7/K3, sekä Charlie ja kultainen naamio, joka on K12/K9.

Lasten lauantai on Sirkkalan liikkumiskeskuksessa kello 10. Pikku-Traktorin järjestämässä tapahtumassa esitetään Pieni merenneito (1989, K7/K3), jonka jälkeen on animaatiotyöpaja ja muuta puuhaa kello 12–13.

Urheilu

Kolilla järjestetään perjantaina ja lauantaina Ahmanhiihto. Lähtöpaikat ovat Ahmovaaran koulu, Koli Freetime, Jeron risteys ja Kolikeskus. Laturetken voi aloittaa molempina päivinä kello 8–12.

Joensuun raviradalla järjestetään lauantaina kello 13 alkaen Ravilauantai-ravit ja kylmäveristen suurkilpailu Sanomalehti Karjalainen -ajo. Lähtöjä on ohjelmassa kaikkiaan kaksitoista.

Karelian Hurmos pelaa perjantaina lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeisen ottelun. Vastustajaksi Joensuun urheilutalolle kello 18.30 saapuu Vammalan Lentopallo.

Joen Juju kohtaa lentopallon naisten 1-sarjan runkosarjan viimeisessä ottelussa Raision Urheilijat. Ottelu alkaa Joensuun urheilutalossa lauantaina kello 15.

Joensuun Kiekko-Pojat aloittaa Mestiksen pudotuspelit villi kortti -kierroksella. Ensimmäinen ottelu Tampereen Kooveeta vastaan pelataan Outokummun jäähallissa lauantaina kello 17.

Jippo pelaa jalkapallon Ykkösliigacupin alkulohkon viimeisen ottelun sunnuntaina kello 14 Rantakylän jalkapallohallissa. Vastaan asettuu helsinkiläinen PK-35.

Josba pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa salibandyn Divarissa lauantaina. Motonet-areenassa kello 17 vastaan asettuu Tikkurilan Tiikerit.

Päivitetty kello 16.49: Ravien yksityiskohtyiskohtia muokattu.

Päivitetty kello 20.53: Lisätty Joensuun Kiekko-Poikien ottelu.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi