play

Otsalamppuhiihdosta Portion Boysiin – tutustu viikonlopun menovinkkeihin Pohjois-Karjalassa

Karjalainen

Pohjois-Karjalassa järjestetään viikonloppuna monenlaisia konsertteja ja aktiviteetteja. Tutustu listauksesta nostoihin.

Musiikki

Arja Koriseva esiintyy Carelia-salissa perjantaina kello 19. Lauluja ja ajatuksia elämästä -konsertissa häntä säestää pianisti Minna Lintukangas.

Poppaa mun tunnelmaa -mieskuorokonsertti on Carelia-salissa lauantaina kello 16. Joensuun Mieslaulajat ja jyväskyläläinen Mieskuoro Sirkat esittävät Janne Piipposen ja Kimmo Tuurin johdolla poppia ja rockia eri vuosikymmeniltä.

Portion Boys esiintyy Joensuun Ilonassa lauantaina kello 22. Uuden musiikin kilpailuun osallistunut yhtye esittää tanssittavaa poppia.

Kultuuritehdas Siihtalassa on Art-house reivit perjantaina kello 21. Esiintymässä on DJ Sähöukko.

Kerubin kellarissa esiintyy rap-artisti Jambo lauantaina kello 23.

Värttinä esiintyy Nurmeksessa Hannikaisen salissa torstaina kello 19. Kansanmusiikkiyhtye keskittyy menestyneen Oi Dai -levyn 30-vuotisjuhlan tunnelmiin.

Amerikkalais-suomalainen jazzyhtye Perillä esiintyy Nurmeksessa Hannikaisen salissa perjantaina kello 19. Yhtyettä johtaa yhdysvaltalainen rumpali Joe Peri.

Tarinallinen konsertti Evakon laulu esitetään Juuan seurojentalolla sunnuntaina kello 14. Konsertti kertoo sodanjälkeisen Suomen asuttamisesta.

Elokuvat

Joensuussa ensi-iltansa saa elokuvateatteri Tapiossa kaksi elokuvaa perjantaina. Koko perheen elokuvassa Asterix ja Obelix lohikäärmeen valtakunnassa Asterix ja Obelix lähtevät auttamaan Kiinan keisarinnaa. Komedian on ohjannut Guillaume Canet ja ikäraja on 7.

Korealainen Desicion to Leavessa vuorikiipeilijä putoaa kuolemaansa. Rikostutkinnassa leski nousee epäillyksi, mutta rikostutkijan ihastus herää. Jännityselokuvan on ohjannut Park Chan-Wook.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teatteri ja tanssi

Kerubissa esitetään Pientä laittoa -parisuhdekomedia perjantaina ja lauantaina kello 19. Maarit Peltovirran ja Juha Veijosen esitys kertoo pitkän parisuhteen ongelmista.

Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä esitetään Vaarallisia suhteita -pukudraama perjantaina kello 18 sekä lauantaina kello 13 ja 17.

Näyttämö-teatterissa Joensuussa esitetään nykytanssiteos Either put on these glasses or start eating that trash can perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 19. Tanssitaiteilija Anders Lillhongan ja Matti Haaponiemen teoksessa keskeistä on vuorovaikutus ja leikki, jossa yhdistyvät pop-kulttuuri ja itämaiset taistelulajit.

Urheilu

Kevättalviseen tapaan tarjolla on viikonloppuna useita laturetkiä.

Kolin maisemissa järjestetään Ahmanhiihto perjantaina ja lauantaina. Huoltopisteet ovat auki molempina päivinä kello 8–16.

Joensuussa järjestetään lauantai-iltana Otsalamppuhiihto Pyhäsaareen ja sunnuntaina Pyhäselän jäähiihto. Lauantaina Pyhäsaaressa palavat nuotiotulet kello 18–20. Sunnuntaina Pyhäselän jäähiihdon latuasemat ovat avoinna kello 10–16.

Jääkiekon Mestiksessä Joensuun Kiekko-Pojat kohtaa perjantaina kello 18.30 tamperelaisen Kooveen. Ottelu pelataan Joensuun jäähallissa.

Ilomantsissa järjestetään lauantaina Ilomantsi-ralli. Lähtö tapahtuu Ilomantsin keskustasta kello 11, ja ralli kestään alkuiltaan saakka.

Joensuussa on lauantaina ohjelmassa yksi ravivuoden päätapahtumista. Toto75-ravit käynnistyvät Joensuun raviradalla kello 13.

Lentopallon naisten 1-sarjan pudotuspelit ovat käynnissä. Joen Juju kohtaa puolivälierien 2. osaottelussa lempääläläisen Lempo-Volleyn sunnuntaina kello 17. Ottelu pelataan Joensuun urheilutalossa.

Muut tapahtumat

Rooliopaskierros Sinisen virran tarinoita on Joensuun keskustassa perjantaina kello 17. Reitillä kaupungin historian merkkihenkilöt kertovat tarinoita kaupungin eri aikakausilta.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi