play

Liity Karjalaisen Whatsapp-kanavalle – saat tärkeimmät uutiset heti puhelimeesi

Anni Rodriguez

Karjalaisen uutisia voit seurata nyt myös Whatsapp-kanavalla.

Karjalainen on perustanut Whatsappiin kanavan, jolle pääset liittymään tästä linkistä.

Kanavalle jaetaan tärkeimpiä ja kiinnostavimpia uutisia ja juttuja päivittäin. Kanavaa päivittävät Karjalaisen toimittajat.

Liittymällä Whatsapp-kanavalle saat tiedon uutisista välittömästi puhelimeesi. Whatsapp-kanavan ilmoitukset kannattaa asettaa kanavalle liittyessä päälle, jotta saat ilmoituksen aina, kun kanavalle jaetaan uutisia.

Kanavan kautta pääset lukemaan uutisia ja voit halutessasi reagoida niihin emojeilla. Kanavalla ei voi kommentoida uutisia eikä siellä voi käydä keskusteluja.

Karjalaisen kanavalle pääset liittymään toistaiseksi vain linkin kautta.

Whatsappin kanavat ovat varsin uusi ominaisuus, jotka sovellus otti käyttöön viime syksynä. Suomessa ne on toistaiseksi ottanut käyttöön vasta muutama valtakunnallinen media, joten Karjalainen on ensimmäisten joukossa.

Kun liityt kanavalle, tietosi pysyvät salassa eikä liittymisesi näy muille. Myöskään Karjalainen ei näe, ketkä seuraavat kanavaa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi