play

Ilovaari kokoaa tuhansia ihmisiä Joensuussa, Kiteellä pesäpallon paikallisottelu ja perinnepäivät – katso menovinkit viikonlopuksi

Kuva: Minna Raitavuo, Micaela Grönberg

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Musiikki

Joensuussa Ilosaaren täyttää Ilovaari-festivaali. Ovet avautuvat perjantaina kello 16 ja lauantaina kello 13. Ilovaarin päälavalla esiintyvät perjantaina Erja Lyytinen, Suburban Tribe Leprous ja Battle Beast.

Lauantaina päälavalle nousevat Uniklubi, Kaseva, Vesterinen Yhtyeineen, Vicky Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit, Juha Tapio ja Egotrippi. Ilovaarin ohjelmaa on myös Telttalavalla ja Kerubin salissa.

Liperissä kesäravintola Summerissa esiintyy Yölintu sunnuntaina kello 18.

Lieksassa on tällä viikolla Monola-juhlaviikko lauantaihin asti. Perjantaina kello 14 on Monolan aitalla sellokonsertti, jossa esiintyvät Jussi Makkonen, Svetoslav Lavrenchuk, Aarni Koistinen ja Aarni Sippola.

Lieksan kirkossa on lauantaina kello 14 juhlakonsertti, jossa kuullaan säveltäjä Oskar Merikannon lauluja. Esiintymässä ovat muun muassa oopperalaulaja Mika Pohjonen, sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian. Konsertin jälkeen musiikkia esitetään Hotelli Puustellissa.

Pielinen soi -festivaali jatkuu Minea Suhosen klarinettikonsertilla sunnuntaina kello 14 Paaterin kirkossa.

Nurmeksen kesämusiikin konsertit jatkuvat sunnuntaihin asti. Ohjelmassa on muun muassa konsertti, jossa kirjailija Miki Liukkosen tekstejä esitetään musiikin värittämänä sekä Pekko Käpin konsertti.

Tapahtumat

Kiteellä järjestetään Puhoksen perinnepäivät lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuma alkaa molempina päivinä kello 10. Vanhan Puhoksen alueella on esittelyssä muun muassa koneita ja kädentaitajia työnsä äärellä sekä tavattavissa on tubettava konemies MetsäMan.

Joensuun torilla on lauantaina arjen turvallisuuteen vinkkejä antava Elämänturvatori-tapahtuma kello 10–14. Koko perheen tapahtumassa esiintyvät Pikku Kakkosesta tutut Maltti ja Valtti.

Sirkus Finlandia esiintyy Joensuussa Louhelan kentällä vielä torstaina kello 19, perjantaina kello 16 sekä Kiteellä Hutsin urheilukentällä lauantaina kello 18.

Liperissä Päivilän sanktuarissa avautuu lauantaina kello 12–16 Eeva-Maija Lappalaisen tekstiilinäyttely ja samalla on runokirjan julkaisutilaisuus.

Rääkkylän Paksuniemessä vierailee tanssitaiteilijoiden ryhmä Neliöeliö, joka esittää Temporaali-tanssiteoksensa perjantaina kello 19.

Joensuun pääkirjastossa on Nyt voima virtaa -esitys lauantaina kello 12 ja 14. Runoihin perustuvassa tanssillisessa esityksessä on seitsemän puhujaa ja tanssijaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teatteri

Joensuussa Utran uuden teatterissa Kunnon kyyti esitetään perjantaina kello 19 ja lauantaina kello 15. Lauantain esitys on loppuunmyyty.

Joensuussa Sinkkolan kesäteatterissa esitetään koko perheen näytelmä Robin Hood torstaina ja perjantaina kello 18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 14.

Lieksassa Loukun kesäteatterin näytelmä Avioliittosimulaattori on ensi-illassa torstaina kello 19. Toinen esitys on ohjelmassa sunnuntaina kello 19.

Nurmeksessa Bomban kesäteatterissa ensi-iltaan tulee Miina ja kaikenkarvainen ystävä lauantaina kello 15. Näytelmä esitetään myös sunnuntaina samaan aikaan.

Ilomantsissa Möhkön kesäteatterissa esitetään näytelmä Oravanpyörä lauantaina ja sunnuntaina kello 14.

Tohmajärvellä Maiju Lassila -teatterissa on Kohtaamisia-näytelmä Kittilän teatterin vierailuesityksenä sunnuntaina kello 19. Esitystä esitetään tulevalla viikolla muuallakin maakunnassa.

Urheilu

Kiteen Pallo ja Joensuun Maila iskevät yhteen miesten Superpesiksen kauden ensimmäisessä paikallisottelussa. Ottelu alkaa Rantakentällä sunnuntaina kello 17.

Joensuun Maila kohtaa miesten Superpesiksen ottelussa torstaina Hyvinkään Tahkon. Ottelu alkaa Mehtimäen pesäpallostadionilla kello 18.

Joensuun Maila pelaa naisten Superpesiksen ottelun perjantaina kello 18. Vastaan Mehtimäen pesäpallostadionilla asettuu Vaasan Mailattaret.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi