play

Joensuun areenalla järjestetään Kotona-messut, laskukausi päättyy värikkäästi Kolilla – katso viikonlopun menovinkit

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Joensuun areenassa järjestetään viikonloppuna rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen keskittyvät Kotona-messut. Messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10–16.

Nuorisoseura Motoran kevätkonsertit tanssitaan lauantaina Rantakylän auditoriossa Joensuussa. Ohjelmassa on kaksi konserttia, jotka alkavat kello 14 ja 17.

Kolilla järjestetään laskettelukauden päättävä Banked slalom -tapahtuma. Kolin rinteet ovat avoinna vielä perjantaista sunnuntaihin. Myös Mustavaaran laskettelukeskus on avoinna vielä tämän viikonlopun.

Polvijärvellä järjestetään Poltsin kirppispäivä lauantaina kello 10–14. Tapahtumassa pääsee kiertämään kolme kirpputoria.

Musiikki

Joensuun Puhallinorkesterin 60-vuotisjuhlakonsertti järjestetään lauantaina kello 14 Carelia-salissa.

Nurmeksessa Bomban talolla esiintyy perjantaina Stam1na. Ovet avautuvat kello 21.

Joensuussa ravintola Las Palmasissa esiintyy perjantaina Janna ja lauantaina Katri Ylander. Showtime on molempina iltoina kello 23.30.

La Barressa Joensuussa esiintyy perjantaina Tuominen&Leiden-duo.

Joensuussa Kerubin salissa esiintyy perjantaina kello 22.30 Turmion Kätilöt. Keikka on loppuunmyyty. Kerubin kellarissa esiintyy perjantaina kello 20 Iisa. Lauantaina kello 20 Kerubin salissa esiintyy stand up -koomikko Anita Ahonen.

Joensuussa ravintola Bepopissa esiintyy perjantaina Davi.

Luukas Oja esiintyy yhtyeen perustajajäsenten entisessä koulussa, Heinäveden yläkoulun salissa perjantaina kello 18.

Kiteellä päästään nauttimaan Kasevan juhlakiertueesta lauantaina kello 18 Kitee-salissa.

Teatteri

Teatteri Fiasko esittää Reviisori. Wikala. Finland -näytelmää Joensuun Pakkahuoneella perjantaina kello 18 ja lauantaina kello 16. Sunnuntaina kello 16 on näytelmän viimeinen esitys.

Improvisoitu rikosnäytelmä Kyttiä ja konnia on Improholistien esittämänä Joensuussa Comedy Cavessa perjantaina kello 19.

Lieksassa on alkanut tällä viikolla Pielinen Soi -festivaali. Sunnuntaina Brahe-salissa on Opera Nova -työryhmän Nainen kuin jäätynyt samppanja -pienoisooppera. Ilkka Kuusiston ooppera kertoo kirjailija Aino Kallaksen elämästä.

Rauha-musiikkinäytelmää esitetään Joensuussa Sirkkalan liikkumiskeskuksella lauantaina kello 15.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Joensuussa elokuvateatterikeskus Tapiossa ensi-iltaan tulee kolme elokuvaa: kauhuelokuva Abigail, toimintajännäri Civil War ja draamakomedia La Chimera – sielujen aarteet.

Urheilu

Jippo kohtaa jalkapallon Ykkösliigan kotiavauksessa lauantaina kotkalaisen KTP:n. Ottelu pelataan Mehtimäen jalkapallokentällä kello 16. Jos sää ei salli pelaamista ulkona, ottelu siirretään Rantakylän jalkapallohalliin.

Joensuussa Motonet-areenassa pelataan viikonloppuna lentopallon A-poikien SM-lopputurnaus. Kotijoukkue Liperi Volley pelaa lauantaina kello 10, kello 13.30 ja kello 17. Turnauksen finaali pelataan sunnuntaina kello 15.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi