play

Konsertteja, burleskia ja jalkapalloa – katso tästä viikonlopun menovinkit Pohjois-Karjalassa

Heiduška musisoi viikonloppuna Kuhasalon Kalmonkatiskalla, ja Jippo pelaa kauden ensimmäisen kotiottelun.

Heiduška musisoi viikonloppuna Kuhasalon Kalmonkatiskalla, ja Jippo pelaa kauden ensimmäisen kotiottelun.

Karjalainen

Tuleva viikonloppu on tapahtumien osalta Pohjois-Karjalassa hyvin kulttuuripainotteinen. Valinnan varaa on hämyisistä kotatunnelmista Carelia-salin kaupunginorkesteriin, ja paljon siltä väliltä.

Paljon lisää menovinkkejä löydät Karjalaisen tapahtumakalenterista.

Keikat ja konsertit

Kerubissa on perjantaina 5.5. tarjolla improteatteria. Rajatapaus Improshow: Broadwaylla heittäytyy musikaalien maailmaan. Kerubin Salissa kello 21.

Lauantaina Kerubissa on vuorossa burleskia, kun lavalle nousee yhdeksän burleskitaiteilijaa. Show alkaa kello 21.

Las Palmasissa esiintyy lauantaina Kake Randelin.

Pohjois-Karjalan nuoret solistit esiintyvät Carelia-salissa Joensuun kaupunginorkesterin vieraina konsertissa Taituruutta täältäpäin - Pohjois-Karjalan nuoret solistit. Konsertti perjantaina kello 19.

Heiduška konsertoi Kuhasalossa Kalmonkatiskalla lauantaina kello 15. Konsertit ovat Joensuun kaupungin vuoden kulttuuritupsahduksia, ja konserttiin on ilmainen pääsy.

"Heiduškan kotatupsahdus on tunnelmallinen musiikkielämys, joka rentouttaa ja saa ajan hetkeksi katoamaan. Elävä tuli ja Kalmonkatiskan tunnelmallinen kota saavat laulujen ja runojen tarinat heräämään eloon."

Lieksassa lukion musiikkilinja järjestää perjantai-iltana konsertin The Final Breakdown. Konsertti Brahea-kampuksella kello 18. Konsertin teemana on tänä vuonna erilaiset internetissä, somessa ja meemeissä menestyneet kappaleet.

Tapahtumat

Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Kontiolahden kylät järjestävät Rannoilta vaaroille - citynomadireitin avajaisjuhlan lauantaina. Tuolloin ohjelmaa on Kulhossa, Paiholassa, Jakokoskella, Mönnissä ja Selkiellä.

Joensuun seurakunnat järjestää Utran rantaraitilla sunnuntaina Agricola-kävelyn. Lähtö Rantakylän kirkolta kello 15.

Elokuvat

Kolme elokuvaa saa ensi-iltana perjantaina Joensuussa Savon Kinojen elokuvateattereissa.

Céline Dion tekee ensimmäisen elokuvaroolinsa esittäen itseään draamakomediassa Love Again. Elokuvassa kuullaan useita Céline Dionin uusia kappaleita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ensi-iltansa saa myös draamaelokuva Muistan sinut, Pariisi, joka pohjautuu Pariisin terrori-iskuun.

Anna joen virrata perustuu tositapahtumiin Pohjois-Norjassa. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat  1970–80-luvun taitteeseen, jossa saamelaisyhteisön johtama kansanliike nousi vastustamaan Pohjois-Norjan Altajoelle rakennettavaa vesivoimalaa.

Joensuussa Kino Sihiksessä esitetään eteläkorealainen kostojännäri Oldboy elokuvan 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Näytökset ovat perjantaina ja lauantaina kello 18.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teatteri

Musiikkiteatteriesitys Haittaeläin saa ensi-iltansa perjantaina kello 19 Joensuussa yhteiskoulun lukion vanhassa juhlasalissa. Luonnon ja ihmisen suhdetta käsittelevä näytelmä on Joensuun yhteiskoulun lukion musiikin ja ilmaisun linjan toteuttama.

Urheilu

Jalkapallon miesten Kakkosessa Jippo pelaa kauden ensimmäisen kotiottelun. Ottelu lappeenrantalaista Pepoa vastaan alkaa Mehtimäen tekonurmella lauantaina kello 16.

Pesäpallokautta käynnistellään harjoitusotteluilla.

Miesten Superpesiksessä pelaavat Kiteen Pallo ja Joensuu Maila asettuvat vastakkain Kiteen Rantakentällä sunnuntaina kello 15.

Naisten Superpesiksen joukkueet Joensuun Maila ja Kempeleen Kiri kohtaavat Nurmeksessa. Ottelu alkaa Keskustan kentällä lauantaina kello 14.

Päivitetty 5.5.2023: Jutussa kerrottiin aiemmin, että Heiduškalla on toinen konsertti sunnuntaina kello 19. Se on vasta perjantaina 19.5. kello 19.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi