play

Autoon törmännyttä villisikaa etsittiin Kontioniemessä keskiviikkoiltana - mahdolliset havainnot eläimestä ilmoitettava hätäkeskukseen

Kuva: Harri Ronkainen

Anni Rodriguez

Kontiolahden Kontioniemessä autoilija törmäsi keskiviikkoiltana villisikaan. Törmäys oli tapahtunut kello 17:n jälkeen Kontioniementiellä lähellä Kontioniemen koulua.

Villisika oli törmäyksen jälkeen jatkanut matkaansa.

Suurriistavirka-apu etsi mahdollisesti haavoittunutta eläintä useamman tunnin ajan illalla. Eläintä ei kuitenkaan löydetty. Autoon tulleista pienistä vaurioista pääteltiin, ettei törmäys ole ollut kovin kova.

Rikosylikomisario Harri-Pekka Pohjolainen Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoi torstaiaamuna, että on edelleen olemassa mahdollisuus siihen, että eläin on loukkaantunut ja jäänyt alueelle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi pyytää ihmisiä olemaan Kontioniemen alueella valppaana. Kaikki havainnot villisiasta tulee ilmoittaa välittömästi hätäkeskukseen. Mahdollisten havaintojen jälkeen suurriistavirka-apu yrittää etsiä eläimen uudelleen ja tarkistaa, onko se loukkaantunut.

Poliisista muistutetaan, että loukkaantuessaan villisika on ihmiselle vaarallinen ja verrattavissa loukkaantuneeseen karhuun.

- Se ei kuitenkaan pyri lähestymään ihmistä. Missään nimessä ihmisenkään ei tule lähestyä sitä, Pohjolainen ohjeistaa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi