play

Joensuussa nuorelta varastettiin potkulauta ja auto törmäsi pyörätuolia käyttävään

Kuva: Harri Ronkainen

Miia Hartikainen

Joensuussa ja Outokummussa tapahtui muun muassa kulkuneuvoihin kohdistuneita rikoksia lauantaina.

14-vuotiaalta ryöstettiin sähköpotkulauta Joensuussa Siihtalan rautatiesillan alla lauantaina noin kello 15.30. Nuori oli sillan alla pysähtyneenä, kun tekijä tuli paikalle. Tulija pyysi sähköpotkulautaa lainaan, mutta 14-vuotias kieltäytyi.

Tekijä sanoi, että hänellä on puukko, jonka sanottuaan sai laudan haltuunsa. Sähköpotkulaudan anastanut poistui keskustan suuntaan.

Autoilija törmäsi sähköavusteiseen pyörätuoliin Joensuussa Suvantosillan kohdalla eilen lauantaina. Autoilija hidasti ennen kiertoliittymästä poistumista antaessaan tietä jalankulkijalle. Samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta tuli suojatielle henkilö sähköavusteisella pyörätuolilla.

Pyörätuoli osui henkilöauton etukulmaan. Ensihoito kuljetti pyörätuolilla liikkuneen tarkistettavaksi. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Outokummussa henkilöauton kuljettaja törmäsi parkkipaikalla toiseen autoon. Kuljettaja puhalsi 1,84 promillea ja tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Autokatoksessa olleen pakettiauton konepeltiä ja viereistä sähkökeskusta töhrittiin Joensuussa Pohjolankadulla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Myös Kalevankadulla oli tehty vahinkoa rikkomalla henkilöauton takaikkuna lauantaina päivällä.

Havaintoja sähköpotkulaudan ryöstöstä sekä vahingonteoista voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi